Ismerjétek meg Bent a neved című slágert jegyző SuperStereót!

Ismeritek a SuperStereót? Itt az ideje, hogy többet is megtudjatok róluk!

A SuperStereo, vagyis Laskai Viktor és Darabos Dávid (alias Dé) kettőse, nemrég szerződött a Magneotonhoz, majd könnyedén rálépett a milliós nézettséggel rendelkező, slágerlistás előadók útjára! Az elektronikát rockos gitárokkal, szenvedélyes énekkel és hihetetlenül megkapó, magyar nyelvű szövegekkel kombináló formáció több single-t is megjelentetett – így kijött a Jön az éj és a 7 lépés is-, mielőtt Bent a neved című dalukkal berobbantak a rádiókba! A fülbemászó nóta innovativitása és izgalmas refrénje mellett sem a szakma, sem a közönség nem ment el szó nélkül. A rádiók nagy lendülettel tűzték játszási listáikra a dalt, így a 2. helyen tetőzött a MAHASZ Rádiós Top 40 listáján. Emellett a digitális felületeken is hasít, hiszen a legtöbbet Shazamozott magyar dal hazánkban, miközben az iTunes-on is elérte a legkeresettebb cím státuszát augusztus elején. A klipbe a rajongókon kívül a VIVA is beleszeretett, így a mostanra több mint 1,3 millió Youtube nézettséggel rendelkező Bent a nevedet választották a szeptemberi VIVA Push videójának!

A zenekar tagjai már régóta foglalkoznak zenéléssel és számtalan műfajban kipróbálták magukat: Viktor 2008-ban alapította a SuperStereót, ami négy évig önálló DJ projektként működött, de mellette a Péterfy Bori & Love Bandben is betöltötte a dobos szerepét. Dé szintén bejárta az underground köröket énekesként. Első dalukat 2014-ben vették fel, Jön az éj címmel, és innentől már nem volt kérdés, hogy működik-e a közös munka – ennek pedig legékesebb példája a Bent a neved sikere. A csapat Horváth Istvánnal és Mendre Jánossal teljes, akikkel kiegészülve, élő zenekarként lépnek fel a koncerteken.

Október 23-án tartják önálló bemutatkozó koncertjüket az Akvárium Kishalljában, az ősz folyamán pedig több alkalommal is nyitják majd az estét a Wellhello előtt az Elnöki Tour keretén belül.

Bent a neved iTunes-on: https://itunes.apple.com/hu/album/bent-a-neved-single/id990569602
Deezeren: http://www.deezer.com/album/10187670