Zenei menedzsmentet keres Half Note City

Budapest, 2015. május 7.– Zenei menedzsmentet keres az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hazai Half Note City. Az acid jazz és az alternatív pop fúziójából építkező együttes célja, hogy megtalálja azokat a menedzsereket, akik képesek hatékonyan egyengetni a zenekar pályáját.

„A Half Note City az elmúlt 3 évben szinte önerőből jutott el oda, ahol most van. Emellett az együttes szakmai stábja is nagyon sokat tett az ismertség növelése érdekében. Szeretnénk ugyanakkor a jövőben kizárólag a kreatív munkára és a zenélésre koncentrálni” – jegyezte meg a Half Note City énekesnője, Muzsnyai Márti. A Half Note City stábja jelenleg egy hangmérnökből,hangtechnikusból, sajtósból és egy fotósból áll, szükség lenne viszont olyan szakemberekre is, akik képesek kijelölni a megfelelő utat a zenekar számára. Ennek megfelelően az együttes zenekari menedzsert és booking agent-etis keres.

„A zenekari menedzsertől azt is várjuk, hogy segítse az egyre inkább körvonalazódó célcsoport elérését, további követelmény, hogy megfelelő kapcsolatrendszerrel rendelkezzen” – egészítette ki Muzsnyai Márti. A zenei menedzsment keresése természetesen nem jelenti azt, hogy az együttes letér az eddigi útról és a rajongóknak radikális stílusváltástól sem kell tartania. A Half Note City idén teljes mértékben a harmadik albumra szeretne koncentrálni. A korong megjelenése novemberre várható, az új számok tekintetében pedig néhányat a közönség is ismerhet, hiszen például a bűnügyi sorozatokra emlékező Cetropelli már a Forrás Rádió és az Eger Rádió hallgatói előtt is debütált.

Half Note City

A Half Note City zenekart a jazz&blues világából érkező, kísérletező kedvű Muzsnyai Márti énekesnő és a Mona Lisa Overdrive szkafanfenderes gitárhőse, Makkay Imre hozta létre 2012 februárjában. Még ugyanebben az évben kijött a zenekar első kislemeze a Roadie,melyen összesen öt felvétel volt megtalálható.2013 végén a Japán című album is megjelent. A Half Note City (HNC) eddig meglehetősen aktív volt, hiszen a két album mellett öt klip is született, ugyanakkor a zenekar már új albumon dolgozik és hamarosan vadonatúj klipekkel lepi meg a rajongókat. Az együttes zenei világára az acid jazz, a space rock, a trip hop és a drum and bass stílusok keveredése jellemző.