Bemutatkozik Giovanni Vitello!

Bemutatkozik rovatunk e-heti arca, az Olasz származású Giovanni Vitello, akinek a feldolgozásait az Ország elismert lemezlovasai mellett a Music fm. Rádió is játssza. A fiatal Producer tökéletes példa arra, hogy hogyan lehet csupán tehetséggel elismerést szerezni a mai világban!

Üdvözöllek!

Miért akartál lemezlovas illetve Producer lenni? Mi voltál előbb?

A zene mindig is közel állt hozzám, mivel az egész családom elég nagy zenekedvelő! De hogyan is jött ez? Egyszer az iskolából elég hosszabb távra ki kellett maradnom mivel lebetegedtem.  Ekkor   kezdtem el programokban mixeket készíteni , ami annyira megtetszett, hogy tovább és tovább fokoztam magam ara a szintre, hogy manapság egyszerűen zenélés nélkül nem tudnék élni. Szóval először lemezlovas lettem és utána jött a zeneszerkesztés,  eleinte mashup-ok készültek később belevágtam a remix készítésekbe, aminek hála istenek elég sok kolléga játszik manapság . A sok pozitívum visszajelzés miatt idén annak is eljött az ideje, hogy egy saját dallal is előrukkoljak

Mennyivel másabb Magyarországon zenélni, mint a hazádban?

Szerintem a magyar közönség jobban veszi a minőségi zenét, mint a szlovák, mivel szerintem Magyarország zeneileg fejlettebb. Szlovákiában is vannak, szórakozóhelyek ahol igazán igényes zenéket lehet játszani,  csak azt tapasztaltam eddig, hogy a magyar közönség jobban elengedi magát egy buliban, mint itt nálunk Szlovákiában.  Függetlenül attól hol élek, az igényesség miatt, Magyarország lenne a terjeszkedés legfőbb állomása, bár a hazai terjeszkedés sem marad hátrányban!

Mi volt az a siker illetve elismerés a pályafutásod során, amiről azt gondoltad, hogy most már elismernek a szakmában?

A Canto del pilon remixemet emelném ki mivel akármerre jártam minden buliba sokan kérték tőlem rengeteg lemezlovas játssza és sok ember a bulikban már úgy járt hozzám a számot kérni, hogy IO bácsi. Szóval ez a szó rám ragadt most rendesen. De hozzátenném a legjobb érzés, hogy Magyarországon a music fm rendre játssza az alkotásaimat, Newiket, No!end valamint Cookyt emelném ki legjobban, hogy olyan lemezlovasok játsszák a zenéimet, akik már valamit letettek a szakmában! Hihetetlen érzés, ilyen emberek keze alól hallani “magam” felemelő és egyben elborzasztó, mert nem hittem volna, hogy ilyen fiatalon kiérdemlem!

Véleményed szerint mi szükséges ahhoz, hogy valaki ilyen fiatalon talpon maradjon a szakmában és elismerje a közönség?

A legfontosabb az alázatosság és hogy szívből szeresse az ember azt, amit csinál. Egy adott buliban azt a kisugárzást nyújtsa, hogy az emberek megkedveljék őt és örömmel járjanak a fellépéseire. Természetesen hozzáteszem a zeneírás is fontosnak tartom, mert én is annak köszönhetek sokat, hogy rengeteg új barátot, kollégát ismerhettem, meg amivel úgy mond nagyobb ismeretségre tettem szert.

 Mik a terveid a közeljövőben?

Ebben az évben meg fog jelenni még egy dal, amit egy magyarországi tehetséggel közösen készítettünk el. Ez a dal egy igazi fesztiválos ütőképes dal lesz. Egy külföldi kiadónál fog megjelenni reméljük nagy sikere lesz! Ezen kívül még egy remix fog készülni mivel Tomy Montananak annyira megtetszett a Robin Schulz – Sun Goes Down remixem, hogy felkért készítsek neki a Lovers dreams című dalára. A terveim egyszerűek tovább fejleszteni képességeimet, még többet letenni a szakmában.

 

Egy elég friss alkotásod, már most sokak kedvence a SUMMER DREAMS ami az ULTRA STARS RECORDS-nál jelent meg. Mi ihletett téged a dal megírásához?

Volt egyszer egy fiatal srác, aki igazából egy nyári napon megkapja első felszerelését a nagymamája lakásán intenzíven gyakorol nap, mint nap, mit sem sejtve, hogy vajon jól e csinálja, amit művel. Volt egy ember, aki minden áldott nap kiült az udvara és végig hallgatta azt, amit tevékenykedik a srác! A hallgató annyit mondott a srácnak, küzdj az álmaidért és mindig szívből csináld azt, amit szeretsz. Azóta a személy a srácnak szívében élt tovább, mint a zene!
Ez lenne az első saját a SUMMER DREAMS! Továbbá hozzá teszem, örülök, hogy az ULTRA STARS RECORDS-nál jelenhettem meg, mivel egy fantasztikus csapatba kerülhettem így. Newik, Zsak, Magonyi L. nagyon jó barátaim és támogatóim is egyben.

Köszönjük, hogy válaszoltál, sok sikert kívánunk neked.

Én köszönöm a lehetőséget, sziasztok.