Milyen volt Kylie szombaton? Isteni!

Kylie Minogue koncert / Concert Budapest 2014.

Csodálatos volt Kylie arénakoncertje!

A régen várt október 18-i budapesti show fergetegesen sikerült, Kylie mindenkit megtáncoltatott, sőt, volt olyan szerencsés rajongó, akit még a színpadra is felhívott magához egy közös fotóra!

Hónapok óta a Kylie Minogue koncertet vártuk, és most szombaton elérkezett a teljes szett Budapestre is! A pöttöm pophercegnő hihetetlenül jó formáját hozta: bár már a negyedik x-en is túl van, mégis lehengerlően csinos és minden gond nélkül lenyomott egy kétórás show-t, ami olyan elemekben bővelkedett, hogy csak ámultunk. Sok-sok érát megidézett a kisasszony legendás karrierjéből, így volt alkalmunk meghallgatni a „Locomotion”-t vagy az „I Should Be So Lucky”-t, a dögös „Spinning Around”-ot, a buja „Slow”-t, a romantikus „On A Night Like This”-t, de a „Kiss Me Once” albumról is elhozta a legjobbakat. A „Les Sex” nyitotta a koncertet, a „Sexercize” alatt pedig túlfűtött koreográfiát kapott a közönség, míg a záródal az „Into The Blue” felemelő hangulatban tette ki a pontot a két órás műsor végére.

Az egész produkciót látványos vizuális elemek tarkították: fülledt átvezető videók, különleges animációk és grafikák, elképesztő táncosok, na meg az énekesnő lélegzetelállító ruhakölteményei, melyekért a Dolce & Gabbana divatház, Julian Macdonald és Jean Paul Gaultier feleltek.

A koncert előtt Kylie a platinalemezét is átvette, mely nagy örömmel töltötte el: „Wow, igazán boldog vagyok, hogy platina státuszt ért el a „Kiss Me Once” lemez Magyarországon! Örülök, hogy itt vagyok, gyönyörű ez a város és alig várom, hogy lássam a magyar rajongókat a színpadról!”

Egy szó, mint száz: nagyszerű műsort hozott az ausztrál művésznő és igazán szerencsés volt, aki látta őt szombat este.