Mamma Maria: Korda-Balázs házaspár a Csabai Kolbászfesztiválon, a Mokry sátor színpadán

Korda Györgyöt és Balázs Klárit senkinek sem kell bemutatni, ezt tudjuk. Azt is tudtátok, hogy évek óta visszatérő fellépők a Csabai Kolbászfesztiválon? A népszerű duó, évtizedek óta kiemelkedő képviselői a táncdal műfajának Magyarországon és a világszerte egyaránt.

Korda György és Balázs Klári eddig 13 közös albumot adott ki, amelyeken a “Szeress úgy is, ha rossz vagyok”, vagy a “Ha nem tudom, nem fáj” című slágerek is szerepelnek. Megszámlálhatatlan mennyiségű világsláger feldolgozása fűződik a nevükhöz. Az ő érdemük a “Mamma Maria” című sláger magyarországi sikere, amely fesztivál szerepléseik egyik kihagyhatatlan slágere, magáért beszél számos teltházas koncertjük is amelyeket a  mai zenei világban, a mai kor fiataljai számára adtak évről évre. Megszámlálhatatlan mennyiségű külföldi előadás áll a hátuk mögött, amelyekre az énekes pár mind a mai napig felkéréseket kap.

“Úgy kezdem mindig az egész műsort, hogy gyerekek, idejöttünk hozzátok fiatalodni, kérem az energiátokat. Kinek van még a világon ilyen szerencséje, hogy hetvenöt éves korában fiatalok ezrei órákon át tombolnak miatta? Mert lehet egy dalt elviccelni, de másfél órát azért nem. Számunkra ez tényleg egy csoda, ennél nagyobb örömforrás nincs.”

A teltházra és minden korosztályú rajongóra számítunk október 25-én szombaton 23:00 órakor a Mokry Sámuel nagysátor Aldi színpadán, hogy együtt skandálhassuk „Esküszöm Neked a felhőtlen égre, esküszöm Neked, hogy sosem lesz vége..”

(forrás: rcnews.hu)

A teljes cikk: http://csabaikolbaszfesztival.hu/news/read/275/mamma-maria—korda_balazs-hazaspar-a-mokry-sator-szinpadan