Wiz Khalifa interaktív klippel lepte meg rajongóit!

Wiz Khalifa.

Wiz Khalifa bemutatja első interaktív videoklipjét, a „Stayin Out All Night”-ot! A kisfilm ma került nyilvánosságra a www.stayinoutallnight.com-on!

A „Stayin Out All Night” klipje, mely az augusztusban megjelent, slágerlistás „Blacc Hollywood” című stúdióalbumról származik, ma debütált a www.stayinoutallnight.com-on.

Az Atlantic Records történetében ez az első alkalom, hogy interaktív videót jelentet meg, a projekt az Interlude-dal, az egyik legelismertebb interaktív videógyártó és forgalmazó céggel együttműködésben jött létre. Az Interlude – ami többek között Bob Dylan „Like A Rolling Stone” díjnyertes, interaktív klipjéért is felelős – innovatív megoldást dolgozott ki, mellyel Wiz rajongói a saját, személyre szabott történetüket tudják létrehozni, ahogy közvetlenül a képbe kattintva, könnyedén váltogathatnak a szögek és az alternatív cselekményszálak között.

A „Blacc Hollywood” augusztus 18-án jelent meg Magyarországon, nem sokkal Wiz Khalifa nagy sikerű, Balaton Soundon adott koncertje után. Nyáron a harminc ezres közönség az eső ellenére is végigtáncolta a bulit, ahol elhangzott záródalként a tűzijátékkal megspékelt „We Dem Boyz” is, a nagylemez első single-je, ami azonnal hip-hop szenzációvá vált. A szakma és a közönség is valósággal beleszeretett a számba, a videója pedig hamarosan eléri a 60 milliós nézettséget a Youtube-on:

A „Stayin Out All Night”-ban egyébként számtalan, vad bulikat idéző elemet láthatunk, attól függően, hogy melyik utat választjuk: kócos ébredést az állatkerti gorilla ketrecében, részeg selfie-ket, esküvőt, tetoválást és egyebeket, melyeket a linkre kattintva tudtok megnézni – nem lövöm le egyik poént sem. Egy dolog azonban végig változatlan: Wiz meglepően jól mutat sztárvendége, a még mindig nagyon dögös Tia Carrere oldalán, akivel végigpartyzza az éjszakát: www.stayinoutallnight.com

Az album CD-n elérhető itt:
http://www.magneoton.hu/Termek/Blacc_Hollywood_CD

Letölthető innen:
https://itunes.apple.com/hu/album/blacc-hollywood-deluxe-version/id896029984

Meghallgatható itt:
http://www.deezer.com/album/8270494

Kiadja: A Magneoton/Warner Music