Jay Lumen és Green Velvet közös kislemezzel lepte meg a világot! A kiadvány dupla Top10!

Bombaként robbant a hír az e-zenei szcénában, hogy az új generációs techno üstökös Jay Lumen és a szakma legendás, immár élő klasszikussá vált ikonja Green Velvet közös kislemezzel jelentkezik. Az azóta már megjelent EP az első héten dupla Top10-el indított a Beatporton, hiszen két dallal is a legjobb 10 között startolt. A kislemez mellett senki nem tud egy-egy pozitív jelző nélkül elmenni és szinte minden magára valamit is adó DJ rávetette magát erre az exkluzív kiadványra, amellett, hogy elismerő szavakkal méltatja a kollaborációt.

Adam Beyer például egész egyszerűen ennyivel értékelte a kislemezt: “Jay’s remix is wicked and original version is bomb as well!”

 

Jay Lumentől már megszokhattuk, hogy mindig valami nagy dobással kápráztat el minket. Újabb falakat dönt le és újabb addig elérhetetlennek hitt magaslatokat hódít meg.

 

Ezúttal sincs ez másként, hiszen legfrissebb kislemezével végképp beírta magát a világsztárok sorába.

Nem kisebb névvel készített ugyanis közös EP-t, mint a techno legendával, Green Velvet-el.

Azt hiszem ez utóbbi úriembert senkinek nem kell bemutatni, hiszen olyan örökzöld dalok fűződnek a nevéhez, mint a “Flash”, a “Destination Unknown”, vagy a “La la land”, nem is beszélve a “Preacher Man”-ről, vagy egyik friss bombájáról a “Bigger Than Prince” című dalról (melyhez egyébként Jay is készített remixet).

 

Kettejük közös munkájából csakis valami igazán átütő produkció születhetett és erre ez a kiadvány méltó bizonyíték.

 

Az eredeti közös dalt Jay maga is újra gondolta, így az Original Mix mellé egy igazi főidős techno remix is került Jay Lumen nevével fémjelezve. Green Velvet pedig Cajmere szerzői álneve alatt készített egy deep verziót harmadikként, mellyel így teljessé vált a zenei paletta.

 

Persze a közönség megismerkedhetett a dallal már korábban is, hiszen a techno verzió Jay számos elő szettjében feltűnt már a megjelenést megelőzően is.

Leforgatta többek között a hazai Sziget Festival Colosseum Stage-én, de óriási sikerrel játszotta Torontóban a Waterfront Festivál-on, vagy éppen az angliai Liverpoolban a legendás The Garage Warehouse klubban.

Íme egy videó Jay fergeteges bulijáról a Sziget Fesztiválon: