ÚJRA KEDVENC LETT A TÉVÉMACI!

Generációknak jelentette az esti mesét az a dallam, amit a mai tizenévesek is megismerhetnek a hazai lemezlovaspárosnak köszönhetően. DJ Louis & Devil poénnak szánt remixötlete egy csapásra siker lett.

 

– Tudom, hogy egyetlen jó ötlet elég a sikerhez, ám arra nem számítottam, hogy a tévémaci dallamának újraértelmezése ilyen nagy lelkesedést vált ki – mondja az ötletgazda Polgár Lajos, azaz DJ Louis.

– Az egyik legnépszerűbb videomegosztón találtam rá és rögtön felidézte a gyerekkoromat. Arra gondoltam ezt meg kell diszkósítani. Szóltam a társamnak, Devilnek, akivel 2012 óta visszük a DirtyDisco projektet, neki is tetszett és két óra alatt elkészült a bootleg, azaz nem hivatalos verzió.

Hangsúlyozzuk: művünk nem kereskedelmi, hanem népszerűsítő célt szolgál – teszi hozzá a lemezlovas. Rengeteg kolléga kérte, hogy megkaphassa és játszhassa a tévémaci új verzióját. – Eddig ellenálltuk a rohamnak, csak a saját fellépések záró számaként játszottuk, de a napokban eljuttattuk a DJ Szövetség tagjainak, s a hónap végéig a rajongók számára is letölthetővé tesszük az interneten.

 

Sok tizenéves nem is hallott a tévémaciról, a mi remixünknek köszönhetően ismerte és kedvelte meg a dallamot.

Az alábbi linkre kattintva Te is meghallgathatod hogy sikerült:

 

 

Az esti fogmosásról ne feledkezzetek el, találkozunk a bulikon!

Dirtydisco aka. Dj.Louis & Devil