STEVE ANGELLO BEMUTATTA ELSŐ HIVATALOS KISLEMEZÉT HAMAROSAN ÉRKEZŐ ALBUMÁRÓL

A “WASTED LOVE” DOUGY KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL A THE TEMPER TRAP-BŐL MÁR ELÉRHETŐ DIGITÁLISAN

“WASTED LOVE” DALSZÖVEGES VIDEO: http://youtu.be/Rvphz5BD5go

A SZÓLÓ DEBÜTÁLÓ ALBUM “WILD YOUTH” CÍMMEL IDÉN ŐSSZEL JELENIK MEG

A dance zenei innovátor és globálisan elismert producer/DJ, Steve Angello bemutatta első hivatalos kislemezét hamarosan megjelenő szóló albumáról. A „Wasted Love” Dougy közreműködésével készült a The Temper Trap együttesből, és már elérhető minden digitális zeneszolgáltatónál. Angello néhány napja játszotta le először a dalt rajongóinak egy hatalmas fellépés keretein belül az angliai T in the Park fesztiválon, és a dal máris pozitív kritikákat kap, az MTV azt írta róla, hogy „“mixing Angello’s signature EDM with Dougy’s hypnotic vocals”, míg a BBC Newsbeat szerint “melodic, instrumental dance music sound”.

“Wasted Love” letöltése itt: http://smarturl.it/wastedlove, meghallgatás a Deezeren itt: http://www.deezer.com/album/8119080.

A „Wated Love”-ban Dougy Mandagi működik közre, a himnikus ausztrál The Temper Trap banda énekese, aki már régóta nagy rajongója Angello burjánzó, műfajokon átívelő, azonnal felismerhető repertoárjának. A frappáns dalszöveges videót az új kislemezhez Angello szülővárosában, Stockholmban rögzítették, mely lenyűgöző látképeket és rajongók reakcióiról készített közeli felvételeket vegyít, mindvégig fekete-fehér látványvilággal. A rajongók itt tudják megnézni a dalszöveges videót: http://youtu.be/Rvphz5BD5go. Az inspiráló együttműködés Dougy-val csak az egyik a számos egyedülálló párosítás közül, melyek Angello hamarosan megjelenő debütáló albumán, a “Wild Youth”-on lesz hallható, melyet a Dancing Astronaut „az elmúlt évek leginkább várt dance zenei albumának” nevezett.

A „Wasted Love” már rögtön a kezdetektől széles nemzetközi rádiós támogatást kap, hiszen a Radio 1-os Zane Lowe „Hottest Record in the World” címmel mutatta be, míg a SiriusXM programigazgatója, Geronimo úgy nyilatkozott, hogy „egyetlen lejátszás után a dal messze meghaladott minden előzetes várakozást… a korai pezsgés a dal körül fenomenális.”

Steve Angello a stockholmi underground zenei színntér egyik úttörője volt mielőtt nemzetközi ismertségre tett volna szert a formabontó elektronikus dance trio, a Swedish House Mafia tagjaként. A Swedish House Mafia több mint 3 millió kislemezt adott el csak Amerikában, köztük a megasláger “Don’t You Worry Child”-ot, és ők voltak az első Dance csapat, mely telházas koncertet tudhatott magáénak a Madison Square Gardenben. Steve hat kontinens 70 országában turnézott már, és számtalan nagy fesztiválon lépett már fel, köztük a Coachellán, a Lollapaloozán, az Ultra Music Festivalon, az Electric Daisy Carnivalon, vagy nemrég épp a Balaton Soundon láthattuk. Jelenleg is az utolsó simításokat végzi 2014 őszén megjelenő „Wild Youth” című albumán, mely a Columbia Records / Sony Music gondozásában jelenik meg.

Steve Angelloról

Steve Angello egy többszörös platinalemezes elektronikus zenész, producer, DJ és szórakoztató. Svédországban, Stockholmban született, és leginkább innovatív marketingjéről, valamint a Swedish House Mafia szupergoupból ismert. Első zenei próbálkozásai 12 évesen kezdődtek, amikor Turntablistként hip-hop, breakbeat és a 70’-es évek klasszikusait vegyítette. Csak késő tizenéves korában kezdett el érdeklődni az elektronikus zene iránt, ám akkor rögtön beleásta magát a stockholmi house zenei színtérbe. Angello neve akkor vált széleskörűen ismertté, amikor megjelent innovatív remixe a Eurythmics klasszikus “Sweet Dreams”-éhez 2004-ben. Ezt hamarosan követte néhány meghatározó track, köztük a “Woz Not Woz,” “KNAS,” “Rave n’ Roll” és a szuperslágere a Supermode-dal (Steve és Axwell közös projektje), mely a House zene megkerülhetetlen tényezőjévé tette. Steve ezen felül egy sokat foglalkoztatott producer is, aki már számos A-listás projekten dolgozott, köztük David Guetta “Baby When the Light” (featuring Cozi), Taio Cruz “Troublemaker”, “Shortcaller” és “Positive”, will.i.am “This Is Love” (featuring Eva Simons), és Usher “Numb” illetve “Euphoria” című dalaiban, hogy néhányat említsünk. 2003-ban Steve megalapította a SIZE nevű kiadóját, mely számos nemzetközileg elismert művésznek adott otthont, köztük Avicii, Tiësto, Eric Prydz, Depeche Mode, Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Nicky Romero, Afrojack, Jacques Lu Cont és természetesen magának Steve Angellonak. 2013 augusztusában a SIZE tizedik születésnapját ünnepelte az „SLVR” (azaz „Silver”) megjelentetésével. 2014 márciusában a SIZE összefogott Angello kreatív ügynökségével, a Rebels Studios-zal, hogy megünnepeljék a 10 éves évfordulót a kiadó 100 kiadványból álló katalógusának teljes megjelentetésével. Az egy hónapig tartó díjnyertes #DECADE névre keresztelt kampányban a SIZE Records több mint 10 év alatt összegyűlt felvételeit teljesen ingyenesen elérhetővé tette a Google Play digitális áruházán keresztül.