Just For You – Niki Riviera szemszögéből!

Idén harmadjára kerül megrendezésre a Főváros egyik nagyszabású partysorozata, amely a JUST FOR YOU névre hallgat. A 2014-ben induló partysorozatnak egyetlen célja van, hogy jól érezd magad, hiszen nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad. Mi más a jövő, ha nem titkok sorozata. Amiről mindenki beszélt, most megnyílhat előtted is. Ha valami olyat teszel, amiről senki sem tud, az olyan, mintha meg sem történt volna. De amikor valaki tudomást szerez róla… akkor a titok valósággá válik. De, hogy mi is ez a titok utána jártunk a partysorozat egyik Rezidens Dj-e által. Kérdésünkre Niki Riviera adott választ.

Üdvözöllek Niki!

Eléggé meghatározó és oszlopos tagja lettél a partynak. A közönség vevő rád, és szerkesztőségükhöz is pozitív visszajelzés érkezett felőled. Miben rejlik a titkod? Mit csinálsz másképpen?

Üdvözöllek és az kedves Olvasókat is!

Nagyon örülök neki, hogy a Just For You tagja lehetek, hiszen ez egy remek csapat mind a szervezőket mind pedig a lemezlovasokat illetően. Annak kiváltképp örülök, hogy egyre többen követik nyomon a munkásságom és nagyon sok pozitívat kapok. Úgy gondolom nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom a zene szeretete mindenhez a kulcs! Nem csinálok másként semmit, nincs titok. Amikor a pultban vagyok csak két dologra figyelek a közönségre és a zenére.

Hogyan kerültél a JUST FOR YOU csapatába? Mennyire jelent ez számodra elismerést, kihívást?

A sorozat megálmodója nem más mint Dóczi József volt. Józsi vette fel velem a kapcsolatot, elmondta a terveit, kikkel és hogyan kellene együtt dolgozni s már akkor egy fantasztikus ötletnek tartottam. Ami a későbbiekben be is bizonyosodott. Egyszerre volt ez kihívás és elismerés is, hiszen nem tartottam magam azon a szinten, hogy olyan nagyszerű emberekkel dolgozzak együtt mint Jack Derek, Oliver D,vagy említhetem itt  Dabool és Caldenis nevét is hiszen az első két felvonáson ők is remekül helyt álltak! A legnagyobb elismerést még is egy aprócska mondat okozta!

Az első Just-os bulin ragyogó szemekkel figyeltem, Józsi urat ahogy nézte a fiát a pultban s elégedett volt. Fel is tettem neki a kérdést, hogy ilyenkor ugye büszke Olivérre, s nem számítottam arra a válaszra amit akkor kaptam! „Nem én Rátok vagyok büszke” akkor tudtam jó döntést hoztam. És helyem van egy ilyen csapatban!

Miben másabb egy ilyen buli, a szokásos partykhoz képest?

Nehezebb, de ugyan akkor jobb is. A szervezőink részéről rengeteg munkával jár, s ahogyan ők is minden alkalommal úgy mi is mindig a legjobbat nyújtjuk! Nagyon sok a miénkhez hasonló partysorozat van nem csak a fővárosban, hanem országszerte. Talán ettől nehéz hiszen túl kínálat van, mint mindenből. Ezért kell az ütőképes csapat a jó ötletek és a legszínvonalasabb helyszínek. De a fáradozás megér minden egyes mosolyt, amit az emberek arcára csalunk egy-egy ilyen party alkalmával!

Információnk szerint a sorban harmadik széria a Főváros egyik elismert szórakozóhelyén lesz megtartva az UP The Clubban.  Mit várhatnak az oda érkező, szórakozásra váró fiatalok?

Nagyon jók az információid valóban a harmadik felvonásnak az UP The Club ad majd otthont Június 20.-án. A szórakozni vágyó fiataloknak kedvezve erre az estére a JUST FOR YOU csapatához csatlakozik három nagyszerű lemezlovas! BRICKLAKE, MAGONYI L és STEVE JUDGE, illetve egyenesen Ibizáról érkezik majd a házba STEEL MAN egy őrületes Robot Show-al. Szóval egy emlékezetes estéhez minden adott lesz. Egy színvonalas hely a legjobb lemezlovasokkal és egy fantasztikus közönséggel!

Mi a tapasztalatod az előző két szériáról? Teljesült-e, az, amit elvártatok – elvártál a partytól?

Az első felvonásnál nagy volt a nyomás mindenkin, hiszen nem dolgoztunk még együtt, az pedig csak nehezítette a helyzetünket, hogy tőlünk pár háztömbnyire egy nagyszabású rendezvény zajlott a Music Fm jóvoltából s a sztárvendég Tujamo volt! Ezen a bulin magad is jelen voltál s láthattad sikerült ezt leküzdenünk. Gyorsan össze csiszolódott a csapat és egy telt házas őrületesen jó party-t tudhattunk magunk mögött.

A második buli is hasonlóként produkált, remek hangulat, és a legjobb zenék pörögtek egész éjszaka! Az én elvárásaim nem csak hogy teljesültek, de felül is múlta.

Hölgyként, mennyire nehéz helyt állni olyan elismert lemezlovasokkal szemben, mint BRICKLAKE, STEVE JUDGE valamint MAGONYI LÁSZLÓ?

Nem lesz könnyű dolgom, de erről álmodoztam, mint minden lemezlovas…”bekerülni a nagyok közé”! Talán ez egy ugródeszka minden estere egy nagy kihívás és igyekszem a legjobb formám hozni és helyt állni. Nem szeretnék csalódást okozni senkinek, s ha a szervezőink megszavazták nekem a bizalmat, akkor ha nehéz ha könnyű akkor is helyt kell állni! Bricklake, Magonyi L és Steve Judge is elismert fantasztikus lemezlovas a maga stílusában. Örülök neki, hogy velük játszhatom ilyenkor mindig tanulhat valamit az ember ha jól odafigyel! Főként azt hogy soha ne felejtsük el honnan indultunk és hová tartunk!