The 2014 FIFA World Cup Official Album: One Love, One Rhythm – Hallgasd meg az új albumot!

Fifa World Cup 2014 Official Album Cover - CD borító.

A FIFA ÉS A SONY MUSIC ENTERTAINMENT BEMUTATJA A

“ONE LOVE, ONE RHYTHM: THE OFFICIAL 2014 FIFA WORLD CUP ALBUM”-OT, A LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKSÁG HIVATALOS ALBUMÁT, MELY 2014. MÁJUS 12-TŐL ELÉRHETŐ AZ ITUNES-ON ÉS A ZENEBOLTOKBAN

A FIFA és a SONY Music Entertainment megjelentette a “ONE LOVE, ONE RHYTHM: THE OFFICIAL 2014 FIFA WORLD CUPTM ALBUM” című válogatást, mely május 12-től elérhető az  iTunes-on és minden más zeneboltban. A dallistában nem csak brazil előadók szerepelnek, hanem a világ minden tájáról hallhatunk művészeket.  Sőt, Pitbull “We Are One (Ole Ola) című dala, mely a 2014-es FIFA Világbajnokság hivatalos dala, és Jennifer Lopez, valamint a brazil Claudia Leitte közreműködésével készült, már világszerte elérhető. A dalt élőben is hallhatják majd a rajongók Pitbulltól, Jennifer Lopeztől és Claudia Leitte-től a június 12-i megnyitón, a Sao Paulo-i Arénában.

A Brazíliában rendezendő 2014-es FIFA Világbajnokság Hivatalos Himnusza pedig a “Dar um Jeito (We Will Find A Way)” című dal lett, mely Carlos Santana, Wyclef Jean, Avicii és Alexandre Pires közreműködésével készült, és április 29-étől vásárolható meg világszerte. A “Dar um Jeito (We Will Find A Way)”-t pedig a 2014-es FIFA Világbajnokság július 13-ai záró ünnepségén hallhatják majd a rajongók a legendás Rio de Janeiro-i Maracana Stadionban.

Thierry Weil, a FIFA Marketing Igazgatója így kommentálta a bejelentést: “Nagyon izgatottak vagyunk a “One Love, One Rhythm: The Official FIFA World Cup Album” megjelentetése miatt. A Sony Music Entertainmenttel való együttműködés lehetővé tette, hogy a világ legnagyobb zenei szupersztárjaival dolgozhassunk együtt a világbajnokságot illetően. Biztos vagyok benne, hogy mind a zene-, mind a futballrajongók élvezni fogják ezt az egész világon, a legnagyobb nemzetközi sztárok és fantasztikus brazil művészek alkotta remek kombinációt, hiszen az album remek ritmust fog adni a futballnak Brazíliában.”

Edgar Berger, az Sony Music Entertainment International elnöke és ügyvezetője ennyit fűzött hozzá: “Már több mint egy évtizede dolgozunk együtt a FIFA-val és nagyon sikeres együttműködést tudtunk kiépíteni ezidő alatt, hiszen slágerek és remek előadások születtek belőle.  A 2014-es FIFA Világbajnokságra olyan zenét alkottunk, mely olyan szupersztárok munkája, mint Pitbull, Carlos Santana, Avicii, Shakira, Ricky Martin és a Magic!  A FIFA Világbajnokság rengeteg érzelemet generál majd, és ez az album adja a zenét az év legnagyobb világszintű eseményéhez.”

Tom Corson, a RCA Records elnöke és COO-ja szerint: “A RCA számára rendkívül izgalmas, hogy része lehet a hivatalos FIFA Világbajnokság albumának, Pitbull, Shakira és Carlos Santana művészei révén. A FIFA Világbajnokság a világ egyedülálló sporteseménye, és nagyon megtisztelve érezzük magunkat, hogy a művészeink együtt állhatnak a világszínpadon a Sony Music többi szupersztárjával, és részesei lehetünk ennek a sörsdöntő albummegjelenésnek.

A ONE LOVE, ONE RHYTHM: THE OFFICIAL 2014 FIFA WORLD CUP ALBUM standard és deluxe verzióban lesz elérhető.

 

A ONE LOVE, ONE RHYTHM: THE OFFICIAL 2014 FIFA WORLD CUP ALBUM dallistája:

1. Pitbull feat. Jennifer Lopez & Claudia Leitte – We Are One (Ole Ola) (The Official 2014 FIFA World Cup™ Song)

2. Santana & Wyclef ft. Avicii & Alexandre Pires – Dar Um Jeito (We Will Find A Way) (The Official 2014 FIFA World Cup™ Anthem)

3. Arlindo Cruz – Tatu Bom De Bola (The Official 2014 FIFA World Cup Mascot Song)

4. Ricky Martin – Vida (Spanglish Version)

5. Aloe Blacc X David Correy  – The World Is Ours (Coca-Cola 2014 World’s Cup Anthem)

6. Psirico – Lepo Lepo

7. Sergio Mendez & Carlinhos Brown – One Nation

8. Shakira – La La La (Brazil 2014) feat. Carlinhos Brown

9. The Isley Brothers With Studio Rio – It’s Your Thing (Studio Rio Version)

10. Bebel Gilberto and Lang Lang – Tico Tico

11. Adelen – Ole (Stadium Anthem Mix)

12. Magic! – This Is Our Time (Agora e’a nossa horra)

13. Baha Men – Night & Day (Carnival Mix)

14. Rodrigo Alexey feat. Preta Gil – Go Gol

15. Mika Nakashima X Miliyah Kato – Fighter (Tachytelic World Cup Brazil 2014 Remix)

16. Pitbull We Are One (The Official 2014 FIFA World Cup Song) feat. Jennifer Lopez & Claudia Leitte (Olodum Mix)

A deluxe verzió a következő bónuszdalokat tartalmazza:

  • Arlindo Cruz – Tatu Bom De Bola (The Official 2014 FIFA World Cup TM Mascot Song) (DJ Meme Remix)
  • F.A.N.S. – Pasion Total (FIFA U-17 Women’s World Cup Official Song)

 

Deezer meghallgatás: http://www.deezer.com/album/7723488

iTunes letöltés: http://smarturl.it/FWCalbum