Curtis újra jótékonykodik

Curtis jótékonykodik - 2014.

Hazánk egyik legkedveltebb rappere, Curtis számos díjat (Fonogram, Bravo Otto, VIVA Comet), 2012 legsikeresebb dalát (Majka, Curtis, BLR – Belehalok) és a tavalyi év egyik legnagyobb slágerét (Majka és Curtis – Elvitted a szívemet) is magáénak tudhatja. Azt azonban kevesen tudják, hogy az élsportolóból lett előadó notórius jótékonykodó, aki szívén viseli a rászorulók sorsát.

Curtis szociális érzékenységét bizonyítja, hogy zenei pályájának egyengetése mellett mindig jut ideje egy-egy önkéntes akcióra. 2011-ben Újpest arcának választották és az újpesti drogprevenciós program keretében tartott előadásokat a kerület fiataljainak. A tavalyi év végén karácsonyi ajándékgyűjtésbe kezdett, aminek hála a Heim Pál Gyermekkórház lakói számára tette meghittebbé az ünnepet segítőtársaival: Hornyák Ágival, Szabó Ferenccel és Sirkó Lászlóval.

Curtis ezúttal egy téglási kisbeteg megsegítését tűzte ki célul, aki egy ritka, burkitt limfóma nevű kórban szenved. Jancsikánál 2013-ban diagnosztizálták a betegséget, amelynek kezelési költsége rendkívül magas. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a gyermek folyamatos odafigyelést, gondoskodást igényel, így édesanyja sem tud munkába állni.

A betegséggel küzdő Baranyi Jancsikát a megadott számlaszámra küldött adományokkal támogathatják a jóakarók.

Aki pedig anyagi támogatással nem tud hozzájárulni, egy megosztással is segíthet “Kisgumin”.

Köszönettel: Curtis és Jancsika

A Hajdú Takarék Takarékszövetkezetnél vezetett számlaszám:

60600156-32336539