Bogi “A Dal 2014”-ben

Bogi - We All Cd boríto / Cd cover.

Bogi “A Dal 2014”-ben

Dallos-Nyers Bogi 14 évesen nyerte első díját, azt viszont, hogy énekes akar lenni,
már sokkal korábban tudta. ’’We All’’ című “feel-good” himnuszával „A Dal 2014”-et szeretné meghódítani.

Bogira youtubeos feldolgozásainak köszönhetően figyelt fel a szakma. Első nótáját Kovacsics Ádám (Unique) szerezte, a hozzá tartozó videót pedig Galler András „Indián” készítette. A klipet a VIVA TV rendszeresen játszotta.

Bogi időközben a filmes világgal is megismerkedett: szerepel P. Szabó István INDIÁN című tragikomédiájában és a film főcímdalát is ő énekli.

A 2013-as év óriási lendületet adott a karrierje elején álló lánynak, miután dalát beválogatták az Eurovíziós Dalfesztivál magyar selejtezőjébe. Bogi tehetségét a műsor zsűrije is elismerte, pozitív kritikában részesítve az akkor 15 éves lányt.

Az utóbbi időben több zeneszerző és producer felkérte Bogit közös munkára: készül dal Takács Zoltán ’’Jappán’’ és Szűcs Krisztián (HS7) közreműködésével, valamint a Kolin együttes frontemberével, Linczényi Márkóval.

Bogi idén újult erővel fut neki az Eurovíziós Dalfesztiválnak. ’’We All” című felvételét, melynek Tóth G. Zoltán (Plastikhead) a szerzője, véleményünk szerint a nemzetközi porondon is megállná a helyét.

A mezőny legfiatalabb versenyzője, a mindössze 16 éves énekesnő egy valódi pozitív életérzést sugárzó, egységet hirdető, fülbemászó pophimnusszal fog színpadra lépni „A Dal 2014”-ben.

A dalból készült egy eurovíziós változat, illetve egy remix is, melyet a közkedvelt DJ páros, a Plastikhead álmodott meg. Mindkettő igazi rádiós reménység.

 

Bogi – We All

Bogi – We All (Plastikhead Remix)

Bogi Facebook