Megérkezett Király Viktor új dala a RUN-DMC egyik tagjának közreműködésével!

Király Viktor - Fire videoklip.

Király Viktor ismét tűzbe hozza az országot: itt a legújabb kislemez dal, a „Running Out Of Time”!

Király Viktor a 2013-as év talán legnagyobb slágerét produkálta Magyarországon „Fire” című dalával. A tüzes sikerdal #1 pozíciót ért el mind a Mahasz Rádiós Top 40 listán (ahol eddig már több mint 35 hétig szerepelt), mind a VIVA és Music Channel kliplistáin, ráadásul a „Fire” azóta Lengyelországban és Bulgáriában is elindult hódító útjára.

Az egy személyben énekesként és dalszerzőként is a csúcsra jutó előadó éppen ezért hatalmas kihívással állt szemben az elmúlt hónapokban: ismét egy olyan dalt kellett írjon, melynek legalább akkora sikere lesz, mint a „Fire” című slágernek. Örömmel jelentjük, ez a dal végre megszületett!

Az új tempós, ’80-as évek hangulatát idéző kislemez dal, a „Running Out Of Time” az előző dalhoz hasonlóan szintén Viktor önálló szerzeménye, zenéjét és szövegét is egymaga írta, és producerként saját otthoni stúdiójában rögzítette a dal nagy részét. Ahogy a „Fire” esetében is, ebben a dalban is részt vett társ-producerként a londoni Diamond Duggal, aki a hangszerelésben és a keverésben nyújtott segítséget Viktornak. Az online premierre azután került sor a mai napon, hogy Viktor rajongóinak száma Facebook oldalán meghaladta az 50.000-et, mely több mint háromszorosa annak, amennyi rajongója az év elején volt.

Ám Az Ének Iskolájának tanára (aki 2014 tavaszán ismét visszatér a TV2 képernyőjére a népszerű tehetséggongozó műsorban) nem elégedett meg ennyivel, és még magasabbra tette a lécet. Új dalához egy világhírű legendát, az amerikai, platinalemezes, Rock’n’Roll Hall Of Fame-be is beválasztott egykori RUN-DMC hip-hop csapat egyik tagját, DMC-t is sikerült megnyernie közreműködőnek, aki saját rapbetétjével tette teljessé a vadonatúj „Running Out Of Time” című dalt. DMC egy videó üzenetet is küldött Viktornak a stúdióból, melyben megköszönte a lehetőséget, hogy szerepelhet a dalában. A videót ide kattintva lehet megtekinteni a Facebookon: http://on.fb.me/1gI3T6S Korábban egy ekkora szupersztár közreműködésére egy magyar énekes dalában csak egyetlen alkalommal volt eddig példa, amikor Viktor nővére, Linda a The Fugees alapítójával, Pras Michellel és Roy Hamiltonnal dolgozott együtt „Untried” című dalán.

Ha ez még nem lenne elég, az új Király Viktor dal már biztosan ott lesz az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előselejtezőjében is, ugyanis A Dal zsűrije Viktor dalát szintén beválasztotta a legjobb 30 felvétel közé a több mint 400 nevező közül. A Dal színpadán a „Running Out Of Time” rapbetét nélküli, 3 perces változata hallható majd. A verseny külön pikantériája, hogy Viktor a legjobbak között nővérével is megküzd majd az elsőségért.

Viktor így nyilatkozott a dalról: “Számomra ez egy igazi fordulópont a zenei karrieremben. Megírtam egy dalt, és legnagyobb meglepetésemre egy élő legendának annyira megtetszett, hogy habozás nélkül, két napon belül már a stúdióban volt, és dolgozott a rapbetéten. Utána (mintha ez nem lenne elég), beválogatták a “Running Out Of Time” dalomat a legjobb 30-ba is, hogy megküzdhessek A Dal című műsorban. Nagyon boldog vagyok, és remélem másokat is boldoggá tudok tenni a zenémmel.

Viktor új, „Running Out Of Time” című dala december 19-étől elérhető a YouTube-on:

A digitális kislemez pedig január 6-án lát napvilágot világszerte az iTunes-on, a Deezeren, illetve a hazánkban nemrég indult Spotify streaming szolgáltatásban is a King Music gondozásában. A dalhoz januárban videoklip is forog, melynek premierje február elejére várható.

További információk:
Facebook: https://www.facebook.com/KiralyViktor
Twitter: https://twitter.com/kiralyviktor