Cee Lo’s Magic Moment – a menő ünnepi lemez

Cee Lo Green - Cee Lo's Magic Moment.

Holnap bekopogtat a küszöbön toporgó karácsony. Akinek a tradicionális melódiáktól dobban meg a szíve, idén mégis valami kevésbé molyrágta talpalávalóra vágyik, mint az elnyűtt Kiskarácsony – Nagykarácsony magnókazetta, tökéletes választás Cee Lo Green nemrég Grammy-díjra jelölt karácsonyi albuma.

Az izgalmas, minden szempontból színes (az albumborító igazi “eye candy”) Cee Lo’s Magic Moment a Best Traditional Pop Vocal Album kategóriában indul a 2014-es díjátadón, és amennyiben nyer, úgy a zenei mogul hatodik Grammy-díját eredményezi majd.

A címért Michael Bublé To Be Loved című lemeze is versenybe száll, ami Anglia, Ausztrália és Kanada mellett hazánkban is platina státuszt ért el, miközben bámulatos sebességgel hódította meg a nemzetközi lemezeladási chartokat. Bublé az andalító dallamok mestereként méltó ellenfele Cee Lo-nak, az érces hangú zenészt sem kell azonban félteni: The Voice zsűribeli társa, Christina Aguilera mellett Rod Stewart, a Straight No Chaser és a Disney “The Mappets” rajzfilmfigurái is közreműködnek a varázslatos Cee Lo’s Magic Moment-en.

Nem csak a Grammy-díj esetében, a karácsonyi válogatásnál is nagy dilemma, ha a két Magneoton/Warner szupersztár között kell választani.

Az alábbi linkeken Cee Lo Green felvételét streamelhetitek.

(Kérünk titeket, hogy a linket kezeljétek bizalmasan!)

Cee Lo’s Magic Moment Stream

Cee Lo Green Facebook

Cee Lo Green Official