Bruno Mars az év előadója!

Bruno Mars

Bruno Mars 2010 óta szorgalmasan gyűjtögeti a különféle nívós jelöléseket és díjakat. Köztük talán a legrangosabb elismerést, a Grammyt 2011-ben egyszer már a kezében tarthatta, most pedig újra karnyújtásnyira került tőle, hiszen az 56. alkalommal megrendezett díjkiosztón négy különböző kategóriában is jelölték.

A karizmatikus zenész szerzeményei a „Record of the Year”, a „Song of the Year”, a „Best Pop Solo Performance” és a „Best Pop Vocal Album” címekért versenyeznek majd a 2014-es ceremónián.

2013 kétségtelenül Bruno Mars éve volt. Az Unorthodox Jukebox közel 5 milliós példányszámával és 60-szoros platina státuszával letarolta a világot, majd ugyanezt tette maga az énekes is: Moonshine Jungle turnéja keretében összesen 101 állomáson adta elő legütősebb slágereit, melyekre világszerte – többek között hazánkban is – sold out bulikon rázhatták az átszellemült rajongók.

A „Locked Out of Heaven” idén elnyerte az MTV Europe Music Awards legjobb dalnak járó díját, nemrég pedig a Billboard magazin választotta az énekes-dalszerző-producert az év előadójának, munkásságát merészen ambíciózusnak és dicsőségesen szemtelennek nevezve.

Hab a tortán, hogy a Pepsi Super Bowl XLVIII
félidei sztárfellépője is a Grammy-díjas
énekes és 8 tagú zenekara (The Hooligans) lesz 2014. február 2-án.

A megállíthatatlan Bruno-jelenség egy újabb mérföldköve a fantasztikus Unorthodox Jukebox nemrég megjelent extrákkal bővített deluxe változata, amely 5 bonus tracket, köztük egy Major Lazer remixet is tartalmaz. A lemez és minden, ami Bruno elérhető a
Magneoton/Warnernél.