Radics Gigi különleges koncertje a MOM Kulturális Központban

Radics Gigi.

Radics Gigi – „Barna lány” koncert

Radics Gigi tavalyi elsöprő lemezbemutató koncertje után december 6-án visszatér a MOM Kulturális Központba, hogy újra kifordítsa a helyet a sarkából.

Gigi fiatal kora ellenére már mindent elért itthon, amit egy jó hanggal megáldott lány kívánhat magának. Az aranylemezes énekesnő pedig nem csak szimplán jó, hanem a világ 5 legjobb hangjának egyikével bír, állítja róla a legendás producer, Quincy Jones, aki Michael Jacksonnal, Stevie Wonderrel, sőt Frank Sinatrával is dolgozott együtt.

2012-es Megasztár győzelme óta kiadott egy hihetetlenül sikeres albumot, díjazták BRAVO OTTO és Comet-díjjal, miközben számos világvárosban megfordult a Magneoton még mindig csak 17 éves üdvöskéje.

„Barna lány” elnevezésű, Mikulás esti koncertje egy életre szóló élményt kínál azoknak, akik ezen a különleges légyotton Gigivel tartanak.  Eddig sosem hallott dalok premierei, egy izgalmas közreműködő (Modern Art Orchestra) és egy nemzetközi táncos formáció (Zumba Stars) emeli a két órás előadás fényét.
További kuriózum az énekes Serbán Attila, akivel Gigi korábban már a Pannon Filharmonikusok kíséretével is fellépett – óriási sikerrel.

Gyere el a MOM Kulturális Központba december 6-án, és győződj meg Gigi lehengerlő tehetségéről a saját füleddel!