Justin Timberlake: újabb #1 album debütálás Amerikában! + új kislemezdal: TKO

Justin Timberlake - The 20 / 20 CD borító.

JUSTIN TIMBERLAKE “THE 20/20 EXPERIENCE – 2 of 2”

CÍMŰ ALBUMA #1 AMERIKÁBAN

AZ ÉLMÉNY FOLYTATÓDIK… JT DOMINÁL A LISTÁKON 2013-BAN

JUSTIN TIMBERLAKE A #1 LEGTÖBBET ELADÓ MŰVÉSZ EBBEN AZ ÉVBEN 2,7 MILLIÓ ELADOTT ALBUMMAL AMERIKÁBAN ÉS 4,75 MILLIÓVAL VILÁGSZERTE

#1 DEBÜTÁLÁS A BILLBOARD TOP 200, R&B, VINYL, INTERNET ÉS DIGITAL ALBUMS CHARTOKON

A Grammy- és Emmy-díj győztes Justin Timberlake folytatja a márciusban megkezdett élményt egy újabb #1 pozícióval a The 20/20 Experience – 2 of 2 albummal. JT ismét magának követelte a #1 pozíciót a Billboard Top 200, R&B, Vinyl, Internet & Digital Albums chartokon idei második albumának első heti eladával. Az album emellett 73 országban került az iTunes albumlista #1 pozíciójába eddig.

A két The 20/20 Experience együtt több mint 1,3 millió példányban kelt el csak az első heti eladásaik után Amerikában. A márciusban megjelent The 20/20 Experience szintén visszaugrott a #11 pozícióba a legfrissebb Billboard Top 200  listán. Január óta közel 7 millió kislemez és több mint 1 millió rádiós daljátszást tudhat maga mögött a Mediabase adatai szerint, mellyel Justin jelenleg a #4 legtöbbet játszott előadó 2013-ban. Ezen a héten legfrissebb kislemeze, a „TKO” a #2 legjobban emelkedett dal a Top 40-es és Rhythm formátumú rádiók listáján.

Az amerikai zenekritikusok is elismerően írtak az új albumról:

“…the now-completed 20/20 Experience is plenty rewarding” – USA Today

“It stands as a stellar set in its own right.” 3.5/4 STARS” – People

“With The 20/20 Experience — 2 of 2 Justin and Timbo serve up some songs that certainly hit the spot“ – VIBE

Timberlake az új album promocióját az MTV Video Music Awards fellépésével kezdte idén augusztusban, egy elképesztő 16 perces előadással. Szeptemberben Justin Berlinben, Londonban, Moszkvában, Rio de Janeiroban, Las vegasban és Los Angelesben folytatta különböző fellépésekkel. Számos TV megjelenése is volt, köztük az Alan Carr: Chatty Man (Londonban), az Evening Urgant (Oroszországban), a Late Night With Jimmy Fallon a Timberlake Keddekkel, a The Tonight Show With Jay Leno, a Jimmy Kimmel Live a Hollywood Boulevardon megtartott fellépésével, melyet a Myspace felhasználók is végig követhettek videóstream formájában (több mint 1,51 millió néző követte, mely az oldal történetének legnagyobb élő koncert streamje volt), a The Today Show és a The Ellen DeGeneres Show. Justint nemrég 5 MTV Europe Music Awards-ra jelölték.

TKO online stream:

www.justintimberlake.com