A Nickelback november 8-án Budapesten!

Nickelback.
Már csak 2 hetet kell várniuk a magyar rajongóknak, hogy végre Budapesten köszönthessék kanadai kedvenceiket, a Nickelback csapatát.
A zenekar és stábja közvetlenül az előző esti prágai koncertről fog megérkezni Budapestre és reggel 8-kor elkezdik építeni a színpadot az Arénában.
Az 50 fős utazó stábnak ebben 75 magyar technikai ember lesz segítségére.
10 kamion és 6 busz szállítja a felszerelést és az utazó stábot városról városra.
A turné csak a napokban kezdődik, azonban már kiszivárogtak információk a várható produkcióról.
A közel 400 négyzetméteres színpad mögött egy óriási kivetítőfal adja majd a látvány nagyobbik részét. Pirotechnikát ezen a turnén nem használnak, azonban a show része a füstgép, illetve olyan fényeffektek, amelyek stroboszkóp hatással is bírnak.
A backstage-n az öltözők mellett külön családi szoba is kialakításra kerül, ezen felül csak a dobos kért egy kisebb próbahelységet magának.
A Nickelback az öltözőjükbe fekete kanapét és foteleket, állólámpákat, tükröt és szőnyegeket kért.
Előzetes étel- és italigényük nincs, aznap reggel fogják helyben leadni a beszerzendő dolgok listáját.
A tavalyi év egyik óriási meglepetése, a Skillet lép színpadra november 8-án 20 órakor bemelegíteni a közönséget, a Nickelback 21 óra körül fog kezdeni.
2 órás koncertjük alatt a kanadai banda a legnagyobb slágereiket játssza, november 4-én kerül boltokba a Greatest Hits válogatásuk is.
A budapesti koncert már hetek óta teltházas, így  a szerencsés magyar rajongók bizonyára felfokozott hangulatban várják már a november 8-i show-t.