Cher – Closer To The Truth – Új album, rekord Billboard-debütálás!

Cher - Closer To The Truth CD borító.

Cher – Closer To The Truth

Új album, rekord Billboard-debütálás!

Az utánozhatatlan Cher több mint 10 év után jelentkezett új albummal. A “Closer To The Truth” című korongot az egész világ lélegzetvisszafojtva várta. Az újdonság megjelenése minden várakozást felülmúlt, hisz az új zenei anyag a díva szólókarrierjének legmagasabb Billboard 200 debütálása lett!

A 67 éves legenda új lemezén a vadonatúj dalok mellett megtalálható a “You Haven’t Seen The Last Of Me” is, mely a Burlesque című filmben csendült fel. Az első single, a “Woman’s World” – mely egy vérbeli “girl power” himnusz – első helyen nyitott a Billboard Dance / Club Play listán. A felvételhez természetesen videoklip is készült.

Az albumra két dalt írt P!nk (“I Walk Alone” és “Lie To Me”), egy dalban közreműködik Jake Shears a Scissor Sisters-ből (“Take It Like A Man”), és többek között Timbaland látta el a produceri feladatokat. “Büszke vagyok az új lemezemre… szerintem a Cher-rajongók biztosan nem fognak csalódni.” – mondta a popikon.

Cher kimagaslóan hosszú karrierje során rengeteg díjat nyert, köztük Oscart, Emmy-t, Grammy-t és több Golden Globe-ot is. Többszörös platinalemeze, a “Believe” 20 millió példányban kelt el, a “Believe” című dal pedig 11 millió példányban. Cher az egyetlen szóló előadó, akinek az elmúlt hat évtizedben folyamatosan volt listavezető dala a Billboard pop charton.

“Closer to the Truth” dallista:
1. WOMAN’S WORLD
2. TAKE IT LIKE A MAN
3. MY LOVE
4. DRESSED TO KILL
5. RED
6. LOVERS FOREVER
7. I WALK ALONE
8. SIRENS
9. FAVOURITE SCARS
10. I HOPE YOU FIND IT
11. LIE TO ME
12. I DON’T HAVE TO SLEEP TO DREAM
13. PRIDE
14. YOU HAVEN’T SEEN THE LAST OF ME

Cher – Closer To The Truth

Hamarosan kiderül, hogy a Cher személyes Billboard-rekordjának számító kiadványt hogyan fogadják a rajongók világszerte – a figyelemre méltó amerikai bemutatkozást követően azonban szinte garantált a nemzetközi siker is!