Mike-D

Azt mindig is tudtuk, hogy vannak rejtett tehetségek nemcsak határainkon túl, hanem itt is. A DJ szakma göröngyös útján indult el egy újabb fiatal srác a Vajdaságból, hogy még nehezebben, még nagyobb erőfeszítések árán küzdje fel magát az ismeretlenség homályából a reflektorfénybe.
Mike-D azaz Péter János egy feltörekvő kupuszinai lemezlovas-producer, aki mert nagyot álmodni és mevalósítani azt amit mindig is szeretett volna, tehát zenéket irt és slágert csinált. Az első dala egy Dj Szatmári dal feldolgozás volt a Lie To Me, ami világszerte megjelnt az online áruházakban és ami többek között egy Magyarországi valóság showban is felcsendülhetett, továbbá három teljes hónapig szerepelt Magyarországon az országos Mahasz Dance Top 40 listán. Ezt követte az All I Want felvétele, ami slágeros, dallamos, egy kis rappel fűszerezve.

Igazi nyárias feelingű beütésű felvétel, amelyet Mike-D elgondolt ehez. Ezt követően fél évre megcsinálta a F*ck It átdolgozás felvételét, amit 2003-ban Eamon Doyle álmodott meg egy rap dalhoz. Ezt a felvételt Cover formában terjesztette, ami teljesen ingyenes és nem volt hozható kereskedelmi forgalomba. Pár hónappal később a dal igen nagy sikernek örvendett, hiszen Sak Noel egyik kiadója a Planeta Mix Records is szemet vetett a dalra.

Azóta napjainkban is folynak a megbeszélések, egyeztetések Eamonékkal, hogy kereskedelmi forgalomba tudják hozni a dalt. A F*ck It után jött a Sunshine dala, amit Fernandoval adott ki közös név alatt, bár a dal munkálatait egyedül végezte.

Mindegyik dalában Veres Irén azaz Nensi hangját hallhatjuk. Mike-D kizárólag vele dolgozik a dalain a slágerein. Ámbár megemlített egy férfi énekhangot is, aki hamarosan egyik dalában lesz hallható. Viszont hogy kiről van szó, az még egyenlőre rejtély.

Annyit mondott Mike-D, hogy jelenleg sem pihen, helyette három projecten dolgozik, ami iszonyatosan időigényes és minden figyelmét igényli, hozátette: A három dal közül az egyik magyar lesz.
Az eddigi dalai nem okoztak csalódást, sőt! Kiváncsian várjuk a végeredményt!

-Kővári János-