Bemutatkozik Vlach!

 Talán fiatal kora ellenére , korának egyik legtehetségesebb Producer, aki igazán komolyan veszi azt, amit csinál Vlach polgári nevén Oláh Bence. A tehetséges fiatalember gyakorlatilag, majdnem minden középkategóriás zenét feldolgozz, amely újra és újra elnyeri a tetszését a hallgatóságnak és számtalan elismert hazai Dj játssza az Ország szórakozóhelyein. De, hogy mi a titka annak, hogy valaki fiatal kora ellenér ennyire tehetséges azonnal megtudjuk.

Üdvözöllek Bence!

Mesélj nekünk arról, hogyan kerültél kapcsolatban a zenekészítéssel ilyen fiatalon?

Sziasztok! Mindig is szerettem a zenét, az elmúlt 1-2 évben jutottam el odáig, hogy megpróbálok én is feldolgozásokat készíteni, és ahogy te is írtad a bevezető részbe, szerencsére az eddigiek sok embernek elnyerték a tetszését.

Véleményed szerint mi szükség ahhoz, hogy egy bootleg, mashup vagy egy remix igazán sikeres legyen és helyt álljon?

 

Nagyon fontos sok ember szerint és szerintem is hogy ne legyen hamis, igaz ebbe én is szoktam segítséget kapni. Nagyon oda kell figyelni a könnyebb dolgoktól a kis apróságokig.

Legújabb szerzeményed a Junior Jack – Stupidisco 2013 c. feldolgozás, amelyet Gulácsi Imivel készítettél. Miért pont ezt a dalt választottátok?

 

Már régóta szerettem volna Gulival egy közös feldolgozást. Elkezdtem egyedül csinálni, és ráírtam, hogy véleményezze, aztán jutottunk el odáig hogy közösen megoldjuk.

 

Junior Jack – Stupidisco 2013 (Guli & Vlach Mashup)

Mik a terveid a közeljövőben?

 

Először is letenni az érettségit és fősulira menni.  J Ez idő alatt is szeretnék és fogok is a zenével foglalkozni, aztán majd saját remixet/zenét csinálni. Ha ezt meg tudom valósítani szerintem meg lesz a bele fektetett idő eredménye, és remélem, nagyobb klubokba is eljuthatok majd játszani.

Mi volt az a visszajelzés a pályafutásod során, amelytől úgy gondoltad, hogy megéri csinálni azt, amit csinálsz?

 

Igazából az, amikor nagyobb nevek megkeresnek és elkérik a feldolgozásaimat, ennél nagyobb megtisztelés nincs szerintem, nagyon jól esik.

 

Mennyire nehéz talpon maradni véleményed szerint ebben a szakmában?

Nem könnyű! Főleg hogy most már egyre több az emberek úgymond fikázása és mindenki Dj szeretne lenni. Én azt mondom, hogy aki annyira szereti a zenét, attól nem muszáj Dj-nek lennie, és egy másik Dj ne kössön már abba bele, hogy a másik milyen zenét készít vagy mit játszik!

 

Minden hónapban jelentkezel saját Promo mixel. Milyen visszajelzéseket kapsz e felől?

Igen. Sokaknak tetszik, mert úgy gondolom, igényes muzsikák szerepelnek benne, és nagyon jó érzés, amikor valahol hallom, hogy az én mixem szól.

 

Köszönjük szépen, hogy válaszoltál sok sikert kívánunk neked!

Nagyon szívesen. Köszönöm! 😉