Új Chuckie videoklip!

Chuckie – Makin Papers (feat. Lupe Fiasco, Too Short, & Snow Tha Product) [OFFICIAL VIDEO]

Nagy sikerrel lépett fel a Sziget Fesztiválon a nemzetközi hírnévnek örvendő suriname-i születésű, Amszterdamban élő DJ/producer, Chuckie.

A DJ a hip-hop és az electronic dance music fúziójának létrehozásával vívott ki magának nemzetközi elismerést és az úgynevezett “dirty dutch house” elektronika nagymestere. Nem csak slágereivel – “Let The Bass Kick”, “Aftershock” vagy “Move It 2 The Drum” –, hanem fantasztikus fellépéseivel és saját rádióműsorával is felhívta magára a figyelmet. Ezeken kívül olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Lil Jon, T-Pain, David Guetta, Marina & The Diamonds, 3OH!3 (Feat. Ke$ha), Black Eyed Peas, Bob Sinclair, Rihanna (Feat. Calvin Harris), és Michael Jackson, akinek az egyetlen poszthumusz remixét ő készíthette el a “Hollywood Tonight” című dalra. A nemzetközi DJ magazinok kedvenc címlapsztárja két MOBO-díj nyertese.

Chuckie nemrégiben egy interjúban elmondta, hogy számára a legfontosabb az egyéni előrelépés a zenében: azok, akik a menő zenékhez igazítják a saját hangzásukat, azok sosem lehetnek igazán eredetiek. Mesterművet létrehozni nem egyszerű, de az ember azonnal tudja, ha valami nagyot alkotott, és ezek a dalok 20 év múlva is kedveltek lesznek. Mivel az elektronikus zene a technológia fejlődésén is alapszik, az új hangzások is így születnek meg.

Új dalában Lupe Fiasco, Too $hort, és Snow Tha Product működik közre. A velük való együttműködésről Chuckie azt mondta: még jobban tiszteli ezután a hip hop dalszerzőket, főként a szövegíróknak lehet nehéz dolguk a hip hop daloknál. Azonban ő pont ezért szeret ilyen felvételeknél producerkedni, mert sokkal intenzívebb a közös munka.

Íme a “Makin Papers” klipje: