Ákos tarolt a SZIN-en!

A Szegedi Ifjúsági Napok 2. napján közel 17.000 fesztiválozó látogatott el az Újszegedi Partfürdőre, hogy idén is átélhesse a felejthetetlen SZIN élményt. Az este legjobban várt fellépője kétség kívül Ákos volt, aki hat év után kápráztatta el újra a SZIN közönségét nemcsak hangjával, de látványos színpadi produkciójával egyaránt, mely 13.000 látogatót vonzott a Nagyszínpad elé. A rendezvény második napján számos fergeteges hangulatú koncertet tombolhatott végig a közönség, a fellépők között többek között olyan neveket említhetünk, mint a Punnany Massif, a Brains, az Ocho Macho, Péterfy Bori & Love Band vagy a Belga.

A Szegedi Ifjúsági Napok második napján is kígyózó sorok álltak a pénztáraknál, hogy időben bejussanak a kora délutántól kezdődő koncertekre. A Nagyszínpadon fellépő Punnany Massif alapozta meg a fesztivál hangulatot, akikkel együtt skandálta a tömeg az olyan slágereket, mint az „Élvezd!” vagy a „Szabadon”. A banda másfél órás koncertje után a Brains következett, akik az elektronikus zene nagyágyúiként robbantak be a színpadra és hozták lázba a közönséget. A 21:30-kor kezdődő Ákos koncert óriási tömeget vonzott a SZIN Nagyszínpadhoz, ahol 13.000 fős közönség gyűlt össze, hogy meghallgassa hazánk egyik legnagyobb zenei ikonjának produkcióját, mely a különleges zenei effektek mellett káprázatos fénytechnikával is elbűvölte a nagyérdeműt. Ákos egyszerűen tökéleteset alkotott.

A Jate Klub Stage-n ezzel egy időben az Ocho Macho lépett színpadra, akik „Jó nekem” című számát óriási hangerővel énekelte a közönség, túlharsogva a hangosítást. Kiváló hangulatot teremtettek a Tisza Színpadon Péterfy Boriék, és a Kiscsillag, míg az Összművészeti téren Palya Bea és Sena különleges hangját élvezhette a közönség. Tegnap este debütált a The Bosky, akik a Volvox hajnalig tartó bulija előtt léptek fel. A Medence Színpadon ismét nagy sikere volt a Silent Disconak, ahol alig fértek el a fülhallgatós, táncoló fesztiválozók. A harmadik nap további nagy fellépőket tartogat, a Nagyszínpadon többek között a The Carbonfools és a Magna Cum Laude lépnek majd fel, a Jate Klub Stage-n pedig a brit hip-hop banda, a Stereo MCs fergeteges hangulatú dj set-je hallható majd, Bam-el, a Jungle Brothers-ből kiegészülve.