DJ.Louis, Devil, OTF – Party People

Dj.Louis, Devil, Otf - Party People CD borító - Cover.

A 3 DJ/producer a “Party People” készítésekor arra törekedett, hogy olyan hangzással tegyék egyedivé a Tag Team egykori vokálját, mely bármilyen buliban megállja a helyét, és amelyet örömmel pörgetnek a DJ-k, miközben a közönség is önfeledten táncol…

Hogy mennyire sikerült nekik?? Próbáld ki Te is!

Hamarosan érkeznek a remixek, a tervek szerint Matula, OTF és Mighty B készít majd hozzá egy-egy saját verziót.

Beatport-os megjelenés 2013.08.20. a Music Dealer Records gondozásában.

DJ Louis:

2000. óta pörgeti a lemezeket és az elmúlt években rengeteg helyen megfordult, többek között Törökország, Szlovákia és Magyarország szórakozóhelyein.

Jelenleg több projektben is dolgozik, 2012. év elejétől a DJ-zés mellett a produceri tevékenységre is nagy hangsúlyt fektet, júliusban megjelent első saját dala MAHARASHTRA címmel, amit Mr.Noi53-mal készített,

majd az év második felében Devillel megalakították a DIRTYDISCO formációt és év végére az első közös dal is napvilágot látott.

Rengetek remix terv és saját zenei ötletük van amin gőzerővel folynak a munkálatok…

Kedvenc zenei stílusai: funky, electro, tech-house.
Az aktuális fellépéseket keresd a Hivatalos Facebook oldalán: https://www.facebook.com/DjLouisOffical

 

DEVIL:

A csapat „nagy öregje”, több mint 17 éve folyamatosan koptatja a lemezjátszókat, a DIRTYDISCO formáció másik oszlopos tagja és egyben menedzsere is.

Az elmúlt közel 20 évben szinte az összes magyarországi clubban megfordult már vendég fellépőként. Több cégnek vezetett már le promóciókat, osztogatta már ajándékait, ismertette meg termékeit a közönséggel.

Ő a csapat slágeres, mainstreames lemezlovasa, bár azért néhány csapatós darab is megtalálható a repertoárjában.

Kedvenc zenei stílusa: funky, mainstream, electro.

Bővebb infóért látogass el Facebook oldalára: https://www.facebook.com/pages/Dj-Devil/523245617688950

 

OTF:

A ’Lelei’ dallal egy csapásra híressé vált fiatalember a közelmúltban ismerkedett össze a fiúkkal és rögtön megtalálták a közös hangot.

Bár OTF legfőbb zenei irányzata a Techno, azért kedveli a tech-house zenéket is. Az elmúlt években Ő is bejárta az ország valamennyi klubját és szórakoztatta a nagyérdeműt.

2012-ben megalakított a MUSIC DEALER RECORDS lemezkiadót, ahol több dal vár még megjelenésre és folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb zenei elképzelések.

Kedvenc zenei stílusai: techno, tech-house.

Csatlakozz Te is Facebook oldalához hogy ne maradj le a legújabb megjelenésekről: https://www.facebook.com/MusicDealerRecords

 

 

A fiúk együtt is és külön-külön is vállalnak fellépést.

Booking, info: Szabó Csaba: +36 70 66 33 88 9 // +36 70 33 86 69 1