Bemutatjuk az Antoan & Fernando párost.

Antoan & Fernando.

Bemutatkozó sorozatunk újabb alanyai Antoan & Fernando.

– Üdvözöllek benneteket meséljetek magatokról!
Antoan: – Nos a zene már kicsi korunk óta meghatározó szerepet játszik az életünkben, nekem édesapám jóvoltából leginkább aki szintén a DJ szakmában tevékenykedett és már elég korán, kb. úgy 2évesen rám tette a “fülest”, Fernandonak pedig abszolút hallása van kicsi kora óta, tehát igen gyorsan lefogta a hangokat, bármit is hallott azonnal visszajátszotta csak úgy “hirtelen.”

– Ha jól tudom ti azért már elég régóta tevékenykedtek, ki-ki a maga szférájában.
Antoan: – Igen,ez így igaz. Fernando ugye a Hands up stílussal robbant be a köztudatba 2003-ban az akkori Peat Jr & Fernando formációval, nem kisebb slágereket létrehozva, mint a Hiányzol, vagy éppen a Szerelem száll. Jómagam pedig a dj szférában orientálódva, elég sok neves klubbot megjártam országszerte, de meghatározó volt főleg néhány Budapesti klub.

– Mikor találkoztatok először?
(Antoan & Fernando mosolyog)
Antoan: – Először 2006 ban a Dunakeszin lévő Silver Dance Klubban, ahol a Fernandoék rendszeresen felléptek, 2 szintes volt a Disco. Ők lent, én pedig a fenti rész úgymond rezidens DJ-je voltam.

– Akkor felteszem a kérdést kicsit másképp is… 🙂 Mióta dolgoztok együtt?
– Nagyon érdekes a sztori, mert bennünket már 3 éve szerettek volna összehozni közös munkára a barátaink, de akkor valahogy mindenki mást csinált még, én is egy projectben Antoan pedig épp a B7 rezidense volt. 🙂 …de tudjátok véletlenek nincsenek, így egy Páko KFT-s bulin sokat beszélgettünk és annyira egy húron pendültünk hogy nem volt kérdés, nekünk együtt kell dolgoznunk. 🙂

– Srácok azt hiszem a végeredmény önmagáért beszél, fogalmazhatok így?
– Igen köszönjük! 🙂  Nos, nem sokat gondolkoztunk azon, merre induljunk zeneileg, hiszen minden stílusban otthonosan mozgunk, de valahogy még is ezt a kicsit “mulatós” jelzővel is ellátott Tech-es vonalat céloztuk meg mondván, jelenleg ez fekszik nekünk a legjobban. Így megszületett a “Kamavtu.”

– Miért mosolyogtok?
– Nos a kamavtuhoz kicsit vicces, mosolygásra késztető emlékünk fűződik. 🙂
– Mesélnétek róla?
– Most inkább nem. A következő alkalommal, ígérjük!

– És hogyan tovább? Ha jól tudom kidobtatok alig egy hónap alatt négy slágert?
– Igen így igaz. A kamavtu sikerét meglovagolva megcsináltuk a Mumbai Train-t valamint két 90’s évekebeli nagy slágerhez is hozzányúltunk, egy Ice Mc – Easy című 1989-es dalhoz, valamint a The Soundlovers gyakorlatilag első nagy slágeréhez a Run-A-Way hez.

– Bejöttek a számítások?
– Mindenféleképpen hisz a Kamavtu alig egy hónap alatt a hazai slágerlisták élére került! Játsszák Budapestől-Siófokon keresztül gyakorlatilag az egész országban és jó néhány itthoni-, és külföldi felkérésnek is eleget teszünk a közeljövőben, valamint több közös projectben, remix felkérésnek teszünk eleget vagy részt veszünk benne, így bátran mondhatjuk igen. 🙂

– Srácok, meddig/hogyan tovább?
– Szeretnénk még legalább annyi sikeres évet eltölteni a jövőben, mint amennyi már mögöttünk van.

– Nos akkor kívánunk nektek sok sikert és erőt, kitartást, hogy még megannyi nagy slágert alkossatok!
– Köszönjük szépen!