2013-ban is vár a DJ/Producer tábor!

DJ/Producer tábor 2013 flyer.

Idén is megrendezésre kerül a Producer/DJ csapat nyári egy hetes tábora. Most Tiszaug a cél.

A nyolc éve töretlen sikerrel működő producer/DJ találkozó nyomán idén harmadik alkalommal szervezik meg a Producer/DJ tábort, ahova teljesen kezdő és középhaladó zenészeket egyaránt várnak.

Az alap koncepció szerint egy hét alatt, egy komplett zenét kell elkészíteni a résztvevőknek. Az alapoktól haladva, a groove felépítésétől kezdve, egészen a tudatos hangtan használattal komponált dallamokkal dolgozva vezetnek be az oktatók a zeneírás rejtelmeibe. Ehhez idén a nagyon kellemes környezetű Tiszaugot választották a szervezők, ahol az előadók és tanárok, a zeneírás mellett számos érdekes programmal várják a jelentkezőket.

A szállást egy három csillagos szálloda kétágyas szobáival oldották meg. ahol naponta három alkalommal lesz étkezés. A tábor maximum 20 főt fogad be, tehát érdemes igyekezni a jelentkezéssel. Az adott helyszínre a lejutást mindenkinek magának kell megoldania, szervezett járat idén nem lesz.

Kiknek szól a tábor?
Értelemszerűen első sorban a kezdő és kevésbé tapasztalt producereknek, akik még a tanulás fázisának elején járnak, és szívesen okulnak a tapasztalt rókáktól. Másrészt az oktatók olyan zeneírással és utómunkával kapcsolatos munkafolyamatokat is érintenek majd, amely a haladók részére is érdekesek lehetnek.

Július 15-ig lehet jelentkezni a táborra, melynek ahogy már említettük véges a befogadóképessége. A tábor díja összesen 85 000 Ft, mely az oktatást, a szállást és a napi háromszori étkezést foglalja magában. A jelentkezés a teljes összeg befizetésével valósul meg, melyet ITT tudtok megejteni.

Az oktatókról és a programokról bővebb informácót a Producer/DJ tábor honlapján szerezhettek.

A tábor hangulatát tükrözi a 2011-es videó is: