Miley Cyrus megdöntötte Justin Bieber VEVO rekordját!

Miley Cyrus.

Miley Cirus “We Can’t Stop” videoklipje rekordot döntött a YouTube-on: 24 óra alatt 10,7 millió megtekintés!

A YouTube/VEVO – a világ elsőszámú prémium zenei videó és szórakoztató platformja – bejelentette, hogy a globális szupersztár Miley Cyrus vadonatúj klipje, a “We Can’t Stop” 10,7 milliós nézettséget ért el a premiert követő 24 órában. Ezzel megelőzte az előző rekordert: Justin Bieber és Nicki Minaj “Beauty and the Beat” című klipje 10,6 millió megtekintéssel volt első – egészen eddig.

Miley Cyrus vadonatúj kislemezdala, a “We Can’t Stop” videóját június 19-én mutatta be a YouTube/VEVO-n. A klip rendezője Diane Martel volt, és a felvételek Los Angelesben készültek. A “We Can’t Stop” – melynek szerzője maga Miley mellett Mike Will és Rock City, míg producere Mike Will volt – világszerte elérhető a digitális szolgáltatóknál.


Miley Cyrus június 25-én az amerikai ABC csatorna “Jimmy Kimmel Live” című műsorában szerepelt: az exkluzív késő esti interjú alkalmával a slágergyáros első alkalommal ült le beszélgetni a showmannel, és az új dalról szóló interjút követően Miley több ezer rajongó előtt lépett fel Hollywood központjában, a JKL SONY szabadtéri színpadán. Ez volt az első alkalom, hogy az énekesnő élőben adta elő “We Can’t Stop” című dalát, mely a hamarosan a Sony Music / RCA Records gondozásában megjelenő új albumának első kislemeze.

A JKL forgatása után azonnal repülőre ült a fiatal énekesnő, átszelte Amerikát és New Yorkba repült, miközben a Good Morning America című műsor rögzítette az útját. A rajongók másnap reggel láthatták Miley teljes utazását és fellépését a Times Square szívében, a GMA stúdiójában. Az utazás utolsó állomása a “Live With Kelly and Michael” című műsor, ahol Cyrus interjút adott Michael Strahannek, és a vendégműsorvezető Kristin Chenoweth-nek.

Miley folyamatosan a stúdióban dolgozik legújabb – eddig cím nélküli – albumán, mely az első kiadványa lesz a Sony Music / RCA Records gondozásában, és az év hátralévő részében jelenik meg. Ez az album – melyen olyan producerek és dalszerzők dolgoztak az énekesnővel, mint Mike Will, Pharrell, Future, Dr. Luke és will.i.am – Miley kreatív fejlődésének egy fontos állomása. Miley Cyrus egy világszerte ismert előadóművész, aki a film-, a televízió- és a zeneiparban is rekordokat döntő sikereket ért el. Multiplatina lemezes énekesnő, aki több mint 12 millió albumot és 20 millió kislemezt adott már el csak az Egyesült Államokban.

We Can’t Stop:
iTunes: http://smarturl.it/WeCantStop
Deezer: http://www.deezer.com/hu/album/6651461

További információk:
www.mileycyrus.com
Twitter: @mileycyrus
www.facebook.com/mileycyrus