Remix verseny: Legyél a Balaton Sound sztárja!

Begi DJ.

A hazánkban is egyre népszerűbb cidermárka, a Strongbow igazi italkülönlegességgel lepte meg a magyar fogyasztókat. Mézesalma ízvariánsát nemcsak a mi szánk ízére alakították, de jelenleg nem is kapható sehol máshol; csakis Magyarországon. Az új termék bevezetésének tiszteletére a márka arra kér mindenkit, gondolkozzon frissen a Mézesalmáról, és ennek keretében remix-versenyre hív mindenkit.

A hazai fogyasztók visszajelzései alapján az angliai cider-mesterek édesebb íz elkészítésén fáradoztak, és egy 1940-es évekbeli amerikai jazz-dal az alma-méz kombináció megalkotására inspirálta őket. Ez az új íz pedig további ihletet jelentett a Strongbow hazai csapatának, így elkészült a 2013-as AppleHoney című szám, amelyre hazánk 3 neves lemezlovasa – Julia Carpenter, Chris Lawyer-Bricklake és Lotfi Begi (Compact Disco) – is megalkotta saját remixét.

A Strongbow azonban továbbra is keresi a friss gondolatokat, amelyeket az alma és a méz ihlet, így a Magyar DJ Szövetséggel közösen pályázatot hirdetnek kezdő, félprofi és profi lemezlovasok számára, hogy az AppleHoney számra készítsék el saját mixüket.

A dal zenesávjai megtalálhatók a www.strongbowmusic.hu weboldalon csakúgy, mint a részletes pályázati felhívás. A remix-versenyre már lehet jelentkezni, a mixeket pedig 2013. június 14-ig a weboldalra kell majd felölteni. A mixeket akár az oldalon is elkészíthetik, így különösebb szaktudás vagy programok sem szükségesek a nevezéshez, sőt a DJ Szövetség mentorálással, tanácsadással is támogatja a pályázókat, így aki kéri, egy profi hazai DJ segítségét is igénybe veheti. A győztes DJ számos értékes nyereménnyel gazdagodik, hiszen felléphet a Balaton Soundon, találkozhat egy nemzetközi neves DJ-vel – akár a The Prodigy tagjaival, esetleg Aviciivel, az Above and Beyond tagjaival, vagy Armin Van Buurennel -, aki a dalát is meghallgatja majd, sőt mixe felkerülhet az Applehoney kislemezre és egy válogatásra, amely a nyár legjobb slágereit tartalmazza, így több ezer emberhez juttatva el a DJ nevét.

A Strongbow Mézesalma enyhén pezsgő, csakis természetes alapanyagokból álló frissítő ízű, 5% alkoholtartalmú prémium almacider, valódi méz hozzáadásával fermentált almából készül, ízfokozók hozzáadása nélkül. Titkát csak a Strongbow szakemberei ismerik, akik immár az ötödik generáció óta örökítik tovább tudásukat. Sikerét annak is köszönheti, hogy a borokhoz és párlatokhoz képest alacsony alkoholtartalommal rendelkezik, ráadásul az új Strongbow a méz és a friss alma ízét és zamatát felhasználva frissítő ízű, szomjoltó és könnyen fogyasztható. Az optimális ízvilág érdekében jégre töltve a legfinomabb. Fogyasszuk felelősséggel!