Bemutatkozik Antoan & Yellineck

Antoan & Yellineck.

“Bemutatkozik” sorozatunk következő főszereplői: Antoan & Yellineck.

Megkértük őket, mutassák be magukat.

Antoan & Yellineck:

2011 óta dolgozunk együtt. Az „ Illegal Minimal” című zenénk volt az első közösen készített, mely a beatporton is megjelent, aztán utána nem sokkal érkezett a „Matador” című, mely szintén ugyanott megjelent, és itthon a Coronita Commando party-sorozaton folyamatosan játszották.

A következő igazán nagy munkánk,  Ballantine’s által indított  „Balliface remix versenye” lett, melyen a „Compact Disco – Feel The Rain” zenéjét remixeltük, mellyel első helyezést értünk el.
Ehhez klipünk is készült.

Ezután nem sok időt hagyva magunknak elkészítettük új remixünket, a Kurtis Blow – The Breaks-t, melyet nem sokkal már a Music Fm – Music Killers műsorában már hallani lehetett, és azóta is játsszák.

Nevünk megismerése után világsztároknak is készítettünk remixeket, ilyen például Jamie Berry – Delight című remixünk.

httpvh://soundcloud.com/yellineck/jamie-berry-delight-yellineck

Folyamatosan készítjük újabbnál újabb zenéinket, melyek között sajátok, és remixek is megtalálhatók.

Felkérés egy Mahasz 40-es listán szereplő zenére, melyről klipp készül, és hivatalosan is megjelenik:

Fellépést együtt és külön-külön is vállalunk, országszerte, több saját remixel, illetve saját készítésű zenével, akár 3 órás vagy egész estés szettről is lehet szó. Zenei kínálatunk igen széles skálán mozog, a 90-es évektől egészen napjainkig, bármely stílusban)

Mi garantáljuk, hogy egy hatalmas nagy partin vehetsz részt, és emellett, a promo cd-nk is a tiéd lehet, ha minket választasz!

Antoan & Yellineck az igazi bulik fenegyerekei, akik tudják, hogy mi kell egy igazán ütős, emlékezetes bulihoz.

Dj Antoan
Név: Kiss Antal
Születési hely/idő: Budapest, 1978. 07. 02.
Elérhetőségeim: 0670/236-7353
Facebook: http://www.facebook.com/kiss.a.antal

Rólam: Elég korán, már 2 évesen megkaptam az első fejhallgatómat édesapám jóvoltából, aki szintén lemezlovas volt a 70s években. Itt nagyjából el is dőlt a pályaválasztási kérdés!
Közel 20éve kezdtem gyűjtögetni a zenéket, és 15 éve dolgozom a Szórakoztatóiparban, természetesen jogtiszta dj-ként, erről az alábbi linken található információ: http://www.legalisdj.hu/antoan

A 90’s évektől egészen napjaink zenéivel tartok különböző rendezvényeket, és más egyéb partikat. Fő Profilom a 90’s Dancefloor, és a mai Club House slágerek, de bármely stílusban megállom a helyem, úgy, mint Rnb, Hip-Hop, Retro 80’s-90’s, Magyar Disco slágerek, és ebből adódóan, szinte minden stílusú szórakozóhelyen szívesen foglalkoztatnak.

Budapesti, és Vidéki Rezidens helyeim, illetve fellépéseim:
Több neves klubban is felléptem/lépek országszerte:
Ráday Kupola, Klub 112, Vakegér Tőzsdekocsma, Hétker pub, B Seven (Peaches & Cream), Morrisons pub
(1-opera) (2-Szent István Krt), Oldrams music Pub, Ó-bor music Pub, Negro Bár, Dunakeszi-Silver Dance Club, Székesfehérvár-Club Platinum, Nagykőrös-Mango Club, Siófok-Renegade Pub, Siófok-Tesók Cafe, Siófok-Flört Club stb.

2007-ben a zeneipar elit dj-ivel játszhattam együtt a Papp László Sportarénában, egy jótékonysági gála keretén belül. 2011-Szilveszterén a Bikini együttes koncertje után voltam fellépővendég, a Székesfehérvári Sportcsarnokban, ahol közel 2000 emberrel buliztam egészen reggelig, egy hatalmas Retro Parti keretein belül.
Nyaranta a Siófoki Tesók Cafe & Bárban vagyok, mint Rezidens Dj, a Siófoki sétány talán legelitebb szórakozóhelyén, ahol esténként, több százan fordulnak meg.
Fellépéseim mindig a lehető legjobb hangulatban telnek, rengeteg energiát, és szervezettséget fektetek a munkámba, ezért is van, hogy minden egyes bulim után pozitívak a visszajelzések, és csalódásmentes estét tudok magamnak, a közönségemnek, és a Clubok-Pubok tulajdonosainak egyaránt garantálni.
Hazai és Nemzetközi sztárok, akikkel dolgoztam:
Dj-k: Junior, Budai, Dominique, Shultz, Tégla, Chucky, Sterbinszky stb…
Együttesek: TNT, UFO, Hip-Hop Boyz, Bikini, Neoton Família, Zoltán Erika, Scooter, Imperio, Brooklyn Bounce stb..

Producerként is dolgozom. Első saját zeném a Beatporton is megjelent, és a Coronita Commandó partysorozaton is rendszeresen játszották, valamint sok saját zeném, és remixem jelent meg 2010-2013-ig.
Legújabb remizem, melyet a Compact Disco együttes számára készítettünk, a Magyarországi Ballantine’s által meghirdetett remix verseny győztese lett, ezzel elnyerve az első helyezett díját is, csak úgy, mint Kurtis Blow-The Breaks (Antoan & Yellineck Remix) mára országos sláger, melyet többek között Budapest egyik vezető rádió állomásán is játssza, a 89.5 Music Fm.

Támogatóm, a Budapesti Páko Kft. (Fény, Hang, Dj Technikai Szaküzlet – www.pako.hu )

Saját mottó:
„A élet, az maga a hang, a hang az maga a zene…a zene az maga a ritmus.
Ők pedig mindnyájunkban ott lakoznak.”

 
Yellineck
Név: Jellinek János Mátyás
Születési hely/idő: Orosháza, 1992. 01. 22.
Facebook: www.facebook.com/pages/Yellineck/153851434713205

12 évesen kezdtem megismerkedni a dj szakma alapjaival. Már abban az évben eljártam zenélni “mesteremmel” Varga Csabival alias Dj De Vargas-al.

Több helyen megfordultunk, már akkor pl. Szegvár – Mega Club, Fábiánsebestyén – Gomba Disco stb.

Lemezlovas pályafutásom először a kisebb diszkókban indult el, majd felgyorsultak az események. A hatalmas lépcsőn végigmenve eljutottam több szórakozóhelyre pl.: Szeged No.1, Szeged Kati úszóház, Szeged Tisza River Cafe, Szeged Zacc Caffe, Szeged Sellő Klub, Hódmezővásárhely Dobay Disco, Hódmezővásárhely Penna Club, Hódmezővásárhely IH, stb. Zenélési tudásom egyedi stílust adott nekem.

2010 nagy fordulópont volt az életemben, hiszen felkértek a Szegedi Kati úszóház péntek-szombat rezidensének. Magam alakítottam ki a diszkó zenei színvonalát, innentől kezdve a kisebb, és nagyobb klubarcok körében elismerést vívtam ki.

Több elismert Dj-vel sikerült zenélnem pl.: Dj Antoan, Niki Belucci, Pat Duff, Shabaam, James Cole, Győremix, stb. 2011 óta producerkedéssel is foglalkozom szerencsére minden saját alkotás megjelent. Több elismert producerrel is dolgoztam, mint pl.: Dj Antoan, Bandpass, Renji, Min-O-Taur, Filthy House aka. Tim Sanchez, Dj Tramp aka. Stanfreak stb.

Több zeném benne volt a lemezkiadói Top10-be de ezek közül is elismert Magyarországon a Yellineck & Antoan – Matador (Bandpass Remix) hiszen ezt a zenénket többször is játszották elismert, híres helyeken.

Kedvenc idézet:

“A zenében az ember néha minden keresgélés nélkül is megtalálja a választ a kérdéseire.
A zene maga az élet, és amíg szól, semmi nem hal meg örökre.”

Várjuk megkeresését: Antoan & Yellineck

Elérhetőségek:
Telefon: 06/70/236-7353
Email: antoan.yellineck@hotmail.com
Facebook oldal: https://www.facebook.com/pages/Antoan-Yellineck/574035565945607