Bemutatkozik a ZöldÖvezet!

ZöldÖvezet.

“A 2004-ben összeállt repptrió Békés megye legtöbb színpadot bejárt reppcsapata.
Dinamikus fellépésükkel, lendületükkel hamar odaszegezik a nézőket a színpad elé.
És végre egy csapat, aki reppel is valamiről… ”
(StereoPhone 2012)

H.J. Mester – szöveg
DJ Bár_OH – karc
Körk’ – szöveg, zene, videó

Ki vagyok én? [Hivatalos videoklip]

A ZöldÖvezet a ’90-es évek végén két gyulai reppcsapat fúziójából keletkezett. A 2000-es évek elején Körk’ és H.J. Mester vitte tovább a vonalat, pár alulszervezett party-n lépett színpadra a duó. Az áttörést a 2004-es és 2005-ös év hozta. A csapat újraszerveződött és Csababával, DJ Bár_OH-val, illetve énekes sessionként Dius-sal kiegészülve kezdődött egy új időszámítás a csapat életében.

Életképek kettő [Hivatalos videóklip]

A csapat azóta bejárta az országot és országhatárokon kívül is többször színpadra lépett (Szlovákia, Németország, Franciaország). Zeneileg nem könnyű a műfajt belőni, reppelnek a klasszikus hip-hop alapokon kívül drum’n’bass-ra, reggae-re, dubstepre, funkra, de olykor hardcore-ra, vagy metálra is.

Zuhanok [Hivatalos videoklip]

Az évek alatt több élőzenés projekt is létrejött, volt fúzió a FunkMachine, a Jaffa, a Borsodi Blue, az Adam’s Comedy, a Peep Bo! és a MaradaVad zenekarral. Jelenleg a ZöldÖvezet a MaradaVad csapattal dolgozik új dalokon, fellépéseken, ez a legújabb élőzenés formáció.

E mellett maradt a 2 MC és 1 DJ felállás is. Hamarosan érkezik legújabb videójuk, a Budapest körút, amit 2013-ban követ még néhány…

Hajrá srácok!

Keresd a ZöldÖvezetet a Facebook-on:
http://www.facebook.com/pages/Z%C3%B6ld%C3%96vezet/376395971050