A Flamemakers nemzetközi vizeken folytatja

A hazai klubélet egyik meghatározó formációját, a FlameMakers-t lassan már csak a külföldi szórakozóhelyek DJ-pultja mögött láthatjuk, hallhatjuk. (A magyar közönség legnagyobb bánatára)

DJ Antoine több zenéjüket játszotta, s a menedzsment pedig, akihez ő is tartozik tavaly megkereste a srácokat, s szerződést kínált nekik. Az elkövetkező években az új menedzsment egyengeti a karrierjüket, s teszi világszerte ismerté a FlameMakers nevet.

2012 márciusától egyre kevesebb fellépést vállaltak itthon, hiszen már akkor is idejük nagy részét az utazás és a stúdiómunka emésztette fel.

flamemakers_tn300px

Júniusban már több track-kel is szerepeltek a legújabb Timati albumon, olyan nevekkel együtt mint Timbaland, DJ Antoine, Snoop Dogg, Dirty Money, Busta Rhymes, Mario Winans, Craig David, Mike Candy, Remady és Eve.

Az album második legsikeresebb dala a srácok Forever remixe lett, ami a második kislemez az album megjelenést követően. A remix folyamatosan a német-osztrák-svájci-franica-olasz chart-ok élén járt és a videoklipje is lassan eléri az 1 milliós nézettséget.

Sok remix felkérés mellett már nívós fellépések is állnak a srácok mögött. Olyan nevekkel együtt szerepeltek mint Tiesto, Afrojack, Hardwell, DJ Antoine, Martin Solveig.

Az igazi áttörést január 25-e jelentette a FlameMakers számára. Ekkor jelent meg a legújabb DJ Antoine legújabb albuma, a Sky Is The Limit. Rajta pedig 13 FlameMakers track! Kevés hazai előadó mondhatja el magáról, hogy egy nemzetközi album több mint a fele saját zenéje és a további háttérmunkálataiba is besegített. A dupla-, illetve tripla CD január 25-től lesz kapható világszerte a Kontor, Ultra, Armada, Houseworks, Happy Music, Energy Rec jóvoltából.

Magyarországon a Magneoton égisze alatt jelent meg.
Megvásárolhatod itt!

A kiadvány első kislemezének a videoklipjét már forgatják.

A megjelenést rengeteg új remix felkérés és külföldi fellépés fogja követni. Emiatt a fiúk egyre kevesebbet szórakoztathatják a hazai közönséget.

Elmondásuk szerint továbbra is szívesen lépnek fel a magyar klubokban.
Távlati tervek között szerepel egy teljesen önálló FlameMakers album is, ami szintén a fent említett kiadók gondozásában jelenne meg.