A mai napon kezdetét vette a Balaton Sound!

Balaton Sound 2018

Rita Ora a Soundon pótol!

Újabb sztármenetelés indul Európa legmenőbb vízparti fesztiválja, a Balaton Sound felé. Tavalyi elmaradt szigetes koncertjét a Soundon pótolja a 27 éves világsztár, Rita Ora, a Balaton-partra igyekszik a DJ Mag listán 2017-ben óriásit felugró Eric Prydz és jön a nemrég megjelent lemezével nagy sikert aratott Big Sean is.

 

 

Érkezik Zamárdiba az egyik legsikeresebb brit R&B – pop énekesnő, Rita Ora, aki reméljük új lemezének dalait is elhozza a legnagyobb slágerei mellett. Itt lesz a Svédországban született, de Los Angelesben élő és alkotó DJ-producer legenda, Eric Prydz, valamint az amerikai rapper-szupersztár, Big Sean is, akinek tavalyi lemeze egyből az első helyen indított a Billboard 200-as listáján. Az egyszerű grime-paródiának készült, de mégis világsikert hozó Man’s Not Hot előadója, a Youtube-komikus Big Shaq, azaz Michael Dapaah rapper-színész szintén jön Zamárdiba, ahogy az ifjú amerikai rapper tehetség, GoldLink is. A holland legenda, Sander van Doorn ezúttal Purple Haze nevű alteregója mögé bújva lép fel Zamárdiban. A még csak 23 éves amerikai rapper-énekes-dalszerző hölgy, Dreezy is a Balaton Sound új nevei között van, ahogy a londoni énekes-rapper, Yxng Bane is. Amerikából hozza el legváltozatosabb zenéit Kayzo, a house és techno vonalon érkezik Cristoph, és itt lesz Moldova leghíresebb DJ-je, Andrew Rayel is. 

A hazai zenekarok közül a Punnany Massif, a BrainsMajka & Curtis, a Wellhello, az Akkezdetphiai és a Saverne is már biztosan ott lesz Zamárdiban.