Idén is dj versenyt hirdet a Finlandia!

Finlandia,dj verseny

Izgalmas versenyre invitálja a hazai lemezlovas közösséget a finnek kedvenc vodkamárkája, a Finlandia. A jelentkezők lehetőséget kapnak arra, hogy egy 30 perces mix-szel és tracklisttel elsőként a zsűrit, majd a közönséget is meggyőzzék arról, hogy ott a helyük a Less Ordinary Bar dj pultjában a Balaton Soundon.

Jelentkezz Nudisco/House mixeddel és legyél te az egyik #lessordinary dj, aki nyáron a Balaton Sound Finlandia bárjában pörgetheti majd a lemezeket.

A versenyre június 11-ig lehet jelentkezni egy 30 perces mixet tartalmazó Soundcloud linkkel, valamint tracklisttel. Első körben szakmai zsűri választja ki azokat a tehetséges lemezlovasokat, akik shortlistesként mehetnek tovább a második fordulóra. Június 14. és 25. között pedig a közönségen lesz a sor, hogy egy, a Finlandia Facebook oldalán elérhető applikáción leadják voksukat a kedvencükre.

A négy legtöbb szavazatot kapó lemezlovas bekerül a finn vodkamárka Less Ordinary Bar-jának line upjába, mint #lessordinary dj. A szavazók között pedig egy páros napi Balaton Sound jegy is gazdára talál majd.

További információ és a játékszabályzat itt érhető el.

A Finlandia a mértékletes alkoholfogyasztás híve, fogyaszd te is felelősséggel!