A Bulbs a VIVA áprilisi kedvence!

Bulbs

Hogy vált a Bulbs egy családi összejöveteleken dzsemmelő sógor-sógornő párosból hazánk egyik legkülönlegesebb elektropop formációjává? A Szipszer Szabolcs és Krámer Veronika alkotta duó 2012 óta zenél együtt, mostanra igazán kezd beérni a munkájuk: Another Day című számukat a VIVA áprilisban Push felfedezettnek választotta.

A rockos, power popos és skandináv elektronikai hangzásvilágot ötvöző Bulbs kifejezetten maximalistának vallja magát. Nagyon magasan van a léc, sokat adnak az igényességre, ezért csak ritkán koncerteznek, ritkán jelentetnek meg új számokat, de ami a kezük közül kikerül, az mindig kifogástalan.

Akár egy fél évet is dolgozunk egy-egy új dalon és csak akkor jelentetjük meg, ha a munka végére is izgalmasnak tartjuk, és mind a ketten elégedettek vagyunk vele. Nem félünk elengedni dolgokat, megvétózni és kritizálni egymás munkáját, emiatt néha vívunk is Szabival, de megéri. Az a célunk, hogy dallamos számokat írjunk, olyanokat, amelyek egyszerre tudnak lágyak és erőteljesek, fülbemászók és elgondolkodtatók is lenni, ehhez pedig időre van szükség” – mesélte Krámer Veronika, a duó női tagja.

Another Day című számuk – amely a VIVA áprilisi Push felfedezett címét is elnyerte – 2015 óta formálódik. „Csak nemrég éreztük úgy, hogy megfejtettük a dalt. Az Another Day a szerelemről szól, annak is a szomorú, keserédes oldaláról. Amikor viszonzatlanul szeretsz valakit, aki mindig tesz azért, hogy ne tudj kiszeretni belőle. Tudja, hogy neked fáj, mégse hagyja, hogy elfelejtsd” – mesélte Krámer Veronika.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy idén a formáció elindul egy visual mapping pályázaton, hogy a jövőben még látványosabb színpadképpel szórakoztathassák rajongóikat. „Hosszú távú célunk egy stabil hallgatói bázis kialakítása, akik aktívan követnek minket, és szívesen járnak a koncertjeinkre. Idén még egy kislemezzel és egy klippel tervezünk megjelenni, és örülnénk, ha valamely nagy hazai fesztivál színpadán is helyet kapnánk” – mesélte Krámer Veronika.

 

A VIVA minden hónapban extra megjelenési lehetőségekkel támogatja a legtehetségesebb fiatal előadókat és formációkat. A VIVA Push áprilisi kiemeltje a Bulbs és az Another Day.