Meghan Trainor inkább hölgy, mint Törpilla!

Meghan

Március legvégén kerül a hazai mozikba az új Hupikék törpikék film, a “Hupikék törpikék – Az elveszett falu“, amelyben felcsendül majd Meghan Trainor legfrissebb dala, a vadonatúj klippel megtámogatott “I’m A Lady“. A nótát kizárólag a törpök legújabb kalandjaihoz írta az amerikai énekesnő, aki egyébként a szinkronizálásba is besegített: egy új szereplőnek, SmurfMelody-nak kölcsönzi a hangját.

Nagyon izgatott vagyok, hogy ezzel a dallal én is hozzájárulhatok a film elkészítéséhez” – mondta a megjelenés kapcsán Meghan Trainor. “Imádom ezt a számot, rendkívül büszke vagyok rá, és alig vártam, hogy végre megmutathassam mindenkinek! Az pedig, hogy SmurfMelody-ként egy picinyke szerepem is lesz a filmben, csak még izgalmasabbá teszi az egészet. Boldog vagyok, hogy a törp-család tagja lehetek!

A “Hupikék törpikék – Az elveszett falu” filmben a kis kék lények olyan további sztárok hangjain keresztül szólalnak meg, mint Demi Lovato, Joe Manganiello, Rainn Wilson, vagy éppen Mandy Patinkin és Julia Roberts.