Meghan Trainor – “Title” – Hallgasd meg az új #1 albumot!

Meghan Trainor - Title CD Cover / CD borító 2015.

MEGHAN TRAINOR DEBUTÁLÓ ALBUMA, A „TITLE” 67 ORSZÁG iTUNES LISTÁJÁT VEZETI ÉS #1 A BILLBOARD TOP 200 LISTÁN 237.511 DARABOS ELADÁSSAL

5 ÉVE A LEGNAGYOBB PÉLDÁNYSZÁMBAN ELKELT DEBÜTÁLÓ ALBUM A NŐI ELŐADÓK KÖZÖTT

A „TITLE” SIKERE A VILÁGSZERTE #1 SLÁGERNEK, A FENOMENÁLIS DEBÜTÁLÓ KISLEMEZNEK, AZ „ALL ABOUT THAT BASS”-NEK KÖSZÖNHETŐ, MELYNEK NÉZETTSÉGE MEGHALADTA MÁR A FÉL MILLIÁRDOT, VALAMINT A MÁR KÉTSZERES PLATINA SZINTET ELÉRT KÖVETKEZŐ KISLEMEZNEK, A „LIPS ARE MOVIN”-NEK

AZ „ALL ABOUT THAT BASS” AZ ÉV FELVÉTELE ÉS AZ ÉV DALA KATEGÓRIÁBAN IS JELÖLVE VAN AZ 55. GRAMMY-DÍJ ÁTADÓN, MELY FEBRUÁR 8-ÁN LESZ

 

 

“On her debut full-length, she’s busy telling off that guy who’s no good for you, or making a cheeky ‘Dear Future Husband’ checklist that’ll have Future Wives nodding their heads… She also has a knack for writing big, bold, sing-‘em-out-loud-in-the-car anthems that sound contemporary.”  (Entertainment Weekly)

“Pop needed this… Displaying serious vocal chops, she’s a relatable everywoman with a ’50s doo-wop and hip-hop-stoked sound all her own.”  (US Weekly)

“With harmonies piled as high as a bouffant hairdo, production as shiny as a sharkskin suit, and phrasings as rhythmically repetitious as a doo-wop smash, the songs recall girl groups in all their glory.”  (New York Daily News)

 

A Sony Music / Epic Records globális szupersztárja, Meghan Trainor a #1 pozícióba robbant be a Billboard Top 200 listára múlt héten kritikusok által is elismert debütáló albumával, a „TITLE”-lel, és átvette a vezetést tucatnyi másik albumeladási listán is szerte a világon. Első heti 237.511 darabos eladásával (melyet az albumok, kislemezek eladásával és a streaming figyelembevételével állapítanak meg) a „TITLE” (rajta a megasláger „All About That Bass”-szel) az elmúlt 5 év legsikeresebb debütáló albuma lett a női előadók között, valamint a legsikeresebb debütáló lemez az elmúlt 3 évben a szóló előadók között. A „TITLE” dominált az iTunes összesített album és Pop album eladási listáin Amerikában a #1 pozícióban január 13-i megjelenése óta, valamint #1 pozíciót ért el 67 országban világszerte.

„Abban az évben, amikor megismertem és dolgoztam Meghannel, folyamatosan ámulatba estem tehetségének mélységétől és attól a hihetetlen szakértelemtől, melyek dalszerzési és pezsdítő előadói képességeit jellemzik. Epic Recordsnál megjelent debütáló albumának, a „TITLE”-nek a sikerén nem is kéne meglepődnünk. Meghan egy olyan pozitív, fülbemászó groove-hoz nyúlt, mely átível szinte minden műfajon, amely ma létezik a zenében.” – mondta Antonio ’L.A.’ Reid, az Epic Records ügyvezetője.

Meghan karrier meghatározó kislemeze, az „All About That Bass” két kategóriában, Az év Felvétele és Az Év Dala kategóriában is jelölve van az idei 55. Grammy-díj átadó gálán, melyre február 8-án kerül sor. Három nappal később Meghan egy 17 állomásos, már teltházas Észak-amerikai turnéra indul.

A korai kritikák a „TITLE”-lel kapcsolatban egyhangúan pozitívak voltak, a következőket állítva a lemezről és előadójáról:

sass and self-empowerment” (Rolling Stone)

she’s an It girl with staying power” (People)

right now, no pop star is better than this 21-year-old singer, songwriter, and producer at playing the sassy best friend” A- (Entertainment Weekly)

You can’t miss this young artist’s skill with melodic and rhythmic hooks…along with her fluid, flexible voice.” (Billboard)

 

A „TITLE”-t az „All About That Bass” vezette fel, Meghan fenomenális, kétszeres Grammy-díjra jelölt debütáló kislemeze, mely 8 hetet töltött a Billboard Hot 100 #1 pozíciójában, és már hatszoros RIAA platinalemez minősítést ért el csak Amerikában. A dal mára a popkultúra része lett számos feldolgozással, köztük az NBC Saturday Nigh Live és a The Tonight Show with Jimmy Fallon műsorokban látott verziókkal (melyeket együttesen már több mint 40 millió alkalommal néztek meg).

Globálisan az „All About That Bass” 58 országban lett #1, több mint 10 millió iTunes letöltést és 275 millió audio streamet, valamint fél milliárd YouTube/VEVO megtekintést generált a mai napig. A következő kislemez, a „Lips Are Movin” már dupla RIAA platinalemez Amerikában, Top5-ös pozíciót ért el a Billboard Hot 100 listán, Top10-ben szerepel a Top 40 formátumú rádiók slágerlistáján, több mint 100 millió videómegtekintése van, és továbbra is felfelé kapaszkodik a slágerlistákon világszerte.

 

Meghan Trainorról:

A massachusettsi születésű Meghan Trainor Nantucket szigetén nőtt fel, ahol 11 éves korától kezdve édesapja lemezgyűjteményének korai hangjai befolyásolták, Frank Sinatrától Ray Charlesig és James Brownig, valamint a jazz, a doo-wop és az R&B. Amikor tinédzser korában elkezdte megmutatni dalszerzési képességeit, édesapja egy laptopot vásárolt neki a GarageBand szoftverrel, és mire 13 éves lett, már saját dalainak producere lett. Miután kiadott két saját készítésű albumot 18 évesen zeneműkiadói szerződést kapott. De ahelyett, hogy elfogadta volna a tekintélyes bostoni Berklee Zenei Egyetem által felajánlott teljeskörű ösztöndíját, elkezdett otthona és Los Angeles között ingázni repülővel. Ott számos producerrel és művésszel összeállt több dalszerzési ciklusban, melyek eredménye számos dal lett olyan előadók számára, mint a Rascal Flatts és Hunter Hayes.

Meghan egyik ilyen dalszerzési ciklusa a Grammy-díjra jelölt dalszerző-producerrel, Kevin Kadish-sal volt (aki már olyanokkal dolgozott, mint Miley Cyrus, Jason Mraz, stb.), és ők ketten hozták össze az „All About That Bass”-t mindössze 40 perc alatt. 2014 februárjában Meghan az Epic Records ügyvezetőjénél, Antonio ’L.A.’ Reidnél találta magát egy meghallgatáson (egy ukulelével), aki azonnal felismerte a tehetségét, és még ott a helyszínen leszerződtette. Az „All About That Bass” 2014 júniusában jelent meg az Epicnél debütáló kislemezeként, mely azóta a pop-történelem egyik legnagyobb példányszámban elkelt kislemeze lett, hatszoros RIAA platinalemez szintet elérve Amerikában, slágerlista vezető pozíciót elérve közel 60 országban. Decemberben Nick Jonas vezényletével 20.000 ember énekelte el neki a „Happy Birthday”-t egy tampai koncerten 21. születésnapján.

 

TITLE dallista:

1. The Best Part (Interlude)

2. All About That Bass

3. Dear Future Husband

4. Close Your Eyes

5. 3am

6. Like I’m Gonna Lose You feat. John Legend

7. Bang Dem Sticks

8. Walkashame

9. Title

10. What If I

11. Lips Are Movin

12. No Good For You*

13. Mr. Almost*

14. My Selfish Heart*

15. Credit*

*Deluxe Edition Bonus Tracks

 

“All About That Bass” video: http://smarturl.it/AATBvideo

“Lips Are Movin” video: http://youtu.be/qDc_5zpBj7s

 

iTunes:  http://smarturl.it/Mtitle

Spotify: http://smarturl.it/Spf_Title

Deezer: http://www.deezer.com/album/9412338

 

További infok:

www.meghan-trainor.com

www.facebook.com/meghantrainorsongs

www.twitter.com/meghan_trainor

www.instagram.com/meghan_trainor