Martin Garrix: a number one DJ fél az egyedülléttől!

Scared To Be Lonely

Az elektronikus dance műfaj legfiatalabb szupersztárja, a tavaly az év DJ-jének választott, idén pedig a VOLT Fesztiválon is fellépő Martin Garrix január 27-én új dallal rukkolt elő – mégpedig Dua Lipa közreműködésével!

A “Scared To Be Lonely” címre hallgató single debütálásával együtt a rajongók rögtön a klipet is megnézhetik, amelyet Skóciában forgattak, a rendező pedig Blake Claridge volt.

 

A “Scared To Be Lonely” a Bebe Rexha társaságában elkészített “In The Name of Love” c. számot követi a sorban, amely elérte a platina státuszt, és napjainkig összesen 800 millió streamet számlál.

A 20 esztendős holland szupersztár esetében egyébként is könnyű elveszni a bámulatos eredmények között: már 17 évesen listavezető volt az “Animals” himnusszal, háromszor szerepelt a Billboard és kétszer a Forbes magazin legígéretesebb egyéniségeit tömörítő listáján. Tavaly decemberben két díjat is bezsebelt az MTV European Music Awards gálán, és olyan előadókkal jegyez közös szerzeményeket, mint Usher (“Don’t Look Down“) és Ed Sheeran (“Rewind Repeat It“). És ha mindez még nem lenne elég, Garrix rezidens DJ a világ legjelentősebb klubjai közé sorolt Omnia Las Vegas-ban, valamint az Ushuaia Ibizában, utóbbiban ráadásul nyaranta minden pénteken olyan vendégeket lát vendégül, mint a The Chainsmokers, Dillon Francis vagy Marshmello. Nem mellesleg reklámarcként is igen menő: a 7UP és a Tag Heuer már le is csapott rá.