Megérkezett Martin Garrix és David Guetta legújabb EDM-slágere!

Martin Garrix & David Guetta

Ha visszapörgetnénk az időt Martin Garrix augusztusi, parádés Tomorrowland nagyszínpados fellépéséhez, biztosan azt a pillanatot választanánk az est csúcspontjának, mikor az exkluzív szett közepette feltűnt David Guetta, és megvalósult a So Far Away című közös szerzeményük premierje. Nos, ez a dal december elején hivatalosan is napvilágot látott!

A track fényét tovább emeli Jamie Scott és Romy Dya párosának finom vokálja. Melankolikus gitárok szárnyán kel életre a dallam, ami aztán körbeöleli Scott lágy hangszínét, majd berobban a trap/EDM csapatás. Romy éneke édes ellenpontja Jamie hangjának, megteremtve ezzel az érzelmek és energiák emelkedését, míg végül egy tökéletes melódiában egyesülnek.

A megjelenést egy videóklip is követette, Damian Karsznia rendezésében, amiben két világba nyerhetünk betekintést; az egyik, amiben élünk, a másikban az érzések, gondolatok, érzelmek és álmok öltenek testet. Mindez egy fiatal pár történetének részeként tárul a szemünk elé, akik valaha szerelmesek voltak, ám most kénytelenek szembenézni a fájdalmas ténnyel, hogy kapcsolatuk a végéhez ért. A különbőző elemek és tárgyak szimbolikus használata a videóban méginkább felerősíti az erőteljes üzenetet, ami tökéletesen illik a dal energiáihoz.