Sztárokkal debütált itthon a KENZO és a H&M közös kollekciója!

H&M x KENZO

Évről évre egyre nagyobb várakozás és izgalom előzi meg a H&M és a legnagyobb divatházak közös kollaborációit. Idén a világhírű KENZO tervezői hozták el a párizsi kifutók legújabb trendjeit a H&M vásárlói számára. A KENZO x H&M kollekció nyilvános debütálását megelőzően elsőként hazai sztárok és bloggerek számára mutatták be az év egyik legjobban várt tervezői együttműködésének különleges ruháit. Számos hazai híresség, többek között Dukai Regina, Görög Zita és Pásztor Anna is kíváncsi volt az extravagáns kollekció darabjaira.

 

Minden évben egyre hosszabb sor kígyózik a H&M designer együttműködéseinek gyümölcseként született kollekciók megnyitóin: idén a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő KENZO tervezői hozták el a francia divat krémjét a H&M vásárlói számára. A KENZO márkát 1970-ben alapította Kenzo Takada, japán születésű divattervező. A formabontó színekről és formákról ismert francia luxusmárka a Vivienne Galériában tartotta első divatbemutatóját, kirobbanó sikerrel. A  folyamatos elismerések után 1983-ban az addig csak női darabokat tervező cég elindította a férfi vonalat is, a többi pedig azóta divattörténelem.

A kollekció VIP eseményén olyan hírességek vettek részt, mint Dukai Regina, Görög Zita vagy Pásztor Anna, de természetesen a hazai divattervezők is kíváncsian várták a francia divatház legújabb kollekcióját: Anh Tuan és Tóth Bori is ellátogattak a partira.

Pásztor Anna már elsőre is vonzónak találta a lookbook képek alapján a darabokat, és most a való életben sem csalódott. „Egyszerűen gyönyörűek a színek és a mintázatok! Tisztában vagyok vele, hogy abszolút extravagáns ízléssel rendelkezem, a hétköznapokban is nagyon „sok vagyok”, de pont ezt imádom. Mint egy karácsonyfa, amire ráborult a gardrób. Jó pár darabbal incselkedem ezek közül is, hiszen az én stílusomhoz nagyon passzol ez a kollekció.”

Görög Zita kifejezetten örült a közös együttműködésnek: „Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a H&M elhozza nekünk a 21. század cirkuszát a kifutókról. Óriási dolog, hogy ezekhez a különleges ruhákhoz a nagyközönség is hozzáférhet. Én máris imádom ezeket a gyönyörűségeket.”

Dukai Regina már kislánykorában is imádta a divatot, nagy kedvencei voltak mindig is az oversize felsők: „Szerintem nagyszerű lett az idei kollekció, nagyon különleges darabokkal találkoztam.  Ügyesen kombinálva például egy egyszerű farmerrel egy extrém felsőt is nyugodtan lehet viselni.”

A Váci utcában, a világ egyik legnagyobb H&M üzletében tartott exkluzív parti során olyan hazai hírességek láthatták először itthon a H&M x KENZO kollekció különleges darabjait, mint Iszak Eszti, Görög Zita, Tápai Szabina, Debreczeni Zita, Cserpes Laura, Tücsi, Pordán Petra, Jakupcsek Gabriella, Cinthya Dictator, Varga Viktor, Dallos Bogi, Szilágyi Szilvi, Sáfrány Emese Aleska és Lipcsei Betta. A vidám, színes, extravagáns kreációk gyorsan a sztárok kedvencei lettek, és mindenki megtalálta a stílusához illő ruhadarabokat.