Roberto Rios és Dukai Regina a nyerő páros!

Roberto Rios & Dukai Regina.

Könnyűzenei berkekben talán annyira még nem  ismert a kalocsai DJ, Bácskai Róbert alias Roberto Rios neve, mint a klubvilágba, de itt az idő, hogy ez változzon! Az ifjú lemezlovas ugyanis már producerként is bontogatja szárnyait, amelyben nem kisebb sztár patronálja, mint Dukai Regina, és már ezen a nyáron együtt „ragyoghatják be” a táncparkettet.

Hétfő délután az interneten, kedden reggel pedig a kalocsai KORONAfm100 rádióban regionálisan is megtörtént az, amire Roberto már hosszú évek óta készült és várt – megjelent, illetve felcsendült első saját szerzeménye, a We Glow [Ragyogunk], amelynek vokalistája a népszerű énekesnő, televíziós személyiség és üzletasszony, Dukai Regina. A dalhoz készült szöveges videót nem egész 24 órával a premiert követően több közel tízezren nézték meg a közkedvelt videómegosztó-portálon és számos elismerő hozzászólást kapott a szerző-producer. De hogyan is kezdődött?

Roberto autodidakta módon tanulta ki a „DJ-mesterséget”, amelyet helyi klubokban és szórakozóhelyeken tökéletesített éjszakáról éjszakára, mígnem a Movida Corona verseny döntőseként hazánkat képviselhette Stockholmban, a sorozat nagyszabású nemzetközi fordulóján. Mint elmondta, az általa nagyra becsült idolok és szakmabeliek tanácsára kezdett barátkozni a gondolattal, hogy a kitöréshez többet kell nyújtania, mint ügyesen „pörgetni a lemezeket” – saját produkciókban és szerzeményekben kell gondolkodnia. Így született meg a klubsláger sorsra érdemes We Glow, Dukai Regina hangjával.