Dj Hlásznyik vs. Wave Rider – Wanna Be Free 2016

Dj Hlásznyik vs. Wave Rider - Wanna Be Free 2016! Hallgasd meg az újdonságot! ;)

Dj Hlásznyik több mint 2 évtizede van a rádiós és DJ pályán, Party-mix nevezetű rádiós mix műsora több mint 35 frekvencián hallható Magyarországon, valamint Szerbia legnagyobb magyar nyelvű rádiójában. 2008 óta dolgozik együtt Wave Rider-rel.

Wave Rider, azaz Fazekas Árpád a családjától örökölt művész hajlamát a zenében kamatoztatja. Immáron 10 éve foglalkozik az elektronikus zenével. Számos műfajban kipróbálta már magát, s több project-je mellett a fő csapásirányt a Dj Hlásznyik vs. Wave Rider formáció jelenti, amely más előadókkal közös munkára és az új kihívásokra is nyitott. 🙂

Több ismert hazai sztárral kooperáltak már. Készítettek remixet Sterbinszky-nek, a Hip-Hop-Boys-nak, Drednek, de remixelte zenéjüket Hamvai PG és több tehetséges producer is.

Bár a fő csapásirányt a modern elektronikus és house zenék szélesebb palettája jelenti, szívesen kipróbálják magukat új stílusokban is. Az alkotás folyamatába sokszor betekintést engednek werk-filmek formájában. (Ezek megtalálhatók itt: http://www.djhlasznyik.hu/video.html )

A legújabb szerzeményük, a Wanna Be Free 2016 trendi, tropical house-os hangzásának és fülbemászó dallamának köszönhetően gyorsan az emberek és a zenei-szerkesztők kedvence lesz. Néhány rádió már premier előtt játssza a dalt!

A dalhoz trendi videoklip is készült, melynek középpontjában egy lognboard-os lány áll, de feltűnnek benne a zene alkotói is.

A videoklipet megnézheted a YouTube-on:
https://www.youtube.com/watch?v=mw0T_rARUKE

A Facebook-on:
https://www.facebook.com/djhlasznyikvswaverider/videos/1212930528741323/

…és 2016. június 21-étől már a Tv-ben is láthatod!

Kérd bátran a kedvenc rádiódban, a kívánságműsorodban, “Like”-old a YouTube-on, Facebook-on, stb! Az előadóknak sokat segíthetsz vele! 😉

A forgatás képeit megnézheted itt!

Szerzők: Hlásznyik Péter, Fazekas Árpád, Boa Veronika
Kiadó: HungaroSound
Videoklip: Gerócs Balázs és Újvári Zoltán Szilveszter
Főszereplő: Vadász Bianka

A zenéből pár elismert producer készít remixet, ezek hamarosan egy remix EP-n jelennek majd meg.

Annak megjelenéséről és a további újdonságokról is igyekszünk majd nektek az elsők között beszámolni! 😉