Wave Rider interjú

D'Lorean.

Sikerült elcsípjük Fazekas Árpádot vagyis “Wave Rider”-t egy rövid interjú erejéig.

Zeneihírek: Mit lehet rólad tudni?
Árpi: 2006-ban kezdtem a “zenélést” (persze az minden volt csak nem fogyasztható.) 🙂

Aztán az évek múlásával és rengeteg gyakorlás után elkezdtem értékelhető dalokat írni. Közben megismerkedtem Hlásznyik Petivel és onnan indult a “Dj Hlásznyik vs. Wave Rider” illetve mára kicsit átreformálva “Peter Coder Vs. Wave Rider”project.

Zeneihírek: Működik még a közös munka?
Árpi: Természetesen.A munkám illetve az egyéb irányú elfoglaltságaim kicsit visszavetnek ugyan a hatékonyabb zeneírásban de ettől függetlenül igyekszem “életben tartani” a formációt. Olyannyira,hogy már el is készült a legújabb dalunk!

Zeneihírek: Egyéb irányú elfoglaltság? Kifejtenéd?
Árpi: Természetesen! A közös munka mellett próbáltam egy kicsit függetlenedni a formációtól. Ekkor készítettem pár feldolgozást és saját dalt. Most viszont valahogy elkapott a hév és elhatároztam,hogy kimondottan a külföldi piacot célzom meg céltudatosan egy zenei stílusra fókuszálva (Future House) és így született meg a “D’Lorean” projectem!
www.facebook.com/dloreanhun

Zeneihírek: Az új projected keretein belül van már kész produktum?
Árpi: Igen,elkészítettem a debütáló dalomat ami November 13.án jelenik meg a saját kiadómon keresztül az összes fontosabb online zeneáruházban.

https://hearthis.at/dloreanofficial/dlorean-plutonium-original-mix/
http://soundcloud.com/dloreanofficial/dlorean-plutonium-original-mix

Zeneihírek: Mik a terveid,célkitűzéseid a jövőre nézve?
Árpi: Fontosnak tartom,hogy folyamatosan fejlesszem magamat szakmailag és emellett a már befuttatott és az új projecteket is hatékonyan görgessem tovább.

Zeneihírek: Miben látod a fő fejlődési irányvonalat?
Árpi: A folyamatos megújulás mellett egyre többször gondolok más producerekkel és énekesekkel való együttműködés lehetőségére.
Azt gondolom,hogy más zenészekkel összeülve kölcsönös tapasztalat cserén túl hatékonyabban és az esetleges “most nem jön az ötlet,rakjuk félre pár napra/hétre” helyett sokkal rövidebb idő alatt születhetnének ütős dalok.
Na, de ne rohanjunk ennyire előre,mindennek eljön az ideje addig is hallgassátok bátran a zenéimet/zenéinket! 😉