Rekordokat döntött az idei Csabai Kolbászfesztivál

Kolbászfesztivál 2015 - Hégely Sándor, fesztiváligazgató.

Újabb rekordok dőltek meg a versenyzők és a látogatók számában is a 19. Csabai Kolbászfesztiválon.

Hégely Sándor fesztiváligazgatót kértük egy gyors-értékelésre még a Csík Zenekar vasárnap esti koncertje előtt.

Fantasztikus hangulatú négy nap volt – hangsúlyozta. – Pénteken, szombaton valóban fesztiválcsúcsok dőltek meg, de a vasárnapi családi napra is sikerült olyan színvonalas programot összeállítani, ami vonzotta az embereket, nagyon sokan jöttek a gyermekeikkel. Lényegében telt ház volt vasárnap is a fesztiválon, és a töltöttkáposzta-főző vagy a Krajcsó Pál Kolbászkészítő Emlékverseny is színt vitt a programba.

Hégely Sándor megköszönte a békéscsabaiak türelmét, kedvességét, vendégszeretetét.

A lezárások okozhattak kellemetlenséget, esetleg hangosak voltak koncertek, de egy évet dolgoztunk azért, hogy ez Békéscsabának olyan nagy ünnepe legyen, ami jó hírét viszi a városnak, a csabai kolbásznak szerte az országban, szerte a világban – magyarázta Hégely Sándor. – Úgy gondolom, idén sikerült a fesztivált még egy kicsit szervezettebbé, logisztikában is nyugalmasabbá tenni. Igaz, hogy csak napi két-három órát aludtunk, de a fáradságot nem éreztük, kárpótoltak az átélt élmények. Most kialusszuk magunkat, és elkezdjük a jubileumi, 20. Csabai Kolbászfesztivál szervezését.

www.csabaikolbaszfesztival.hu

A rendezvényen a www.zeneihirek.hu egyik fotósa is jelen volt, a képeit a www.facebook.com/zeneihirek.hu oldalon találjátok.