David Guetta duplaképernyős, interaktív videoklipet készített: kipróbáltuk, működik!

David Guetta - Listen album borító - CD Cover 2014.

A „Dangerous”-höz készült, majd’ 22 milliós nézettségű Forma 1-es videója most újabb köntösbe bújik, amiben a dalhoz hangját kölcsönző énekes, Sam Martin is megjelenik.
www.davidguetta.tv

A Grammy-díjas svéd rendező, Jonas Akerlund rendezte az eredeti klipet, melyből most az interaktív verzió is elkészült. A duplaképernyőn futó kisfilm a számítógép és az okostelefon platformjait szinkronizálja, így a nézők számos „hotspot”-ra rá tudják helyezni a telefonjuk képernyőjét, egyfajta hidat képezve a két képernyő között, és aktiválva az interaktív tartalmakat. Ahogy a történet fut, a képernyő szinkronba kerül, így a két eszköz kapcsolódni tud. Gyakorlatilag két videót nézünk egyszerre, ahol a karakterek és egyes elemek átjárnak egymás dimenzióiban. Sőt, Guetta még fel is hív minket telefonon, hogy elhívjon egy körre!

Az interaktív változat elején egyébként egy rövid ismertető is végigfut, bemutatva, hogy pontosan mit kell tennünk, hogy elérjük az extra tartalmakat és megfelelően streameljük párhuzamosan a klipet a gépünkön és a telefonunkon.Itt lehet megnézni a videót: http://www.davidguetta.tv

David Guetta két héttel a „Listen” című, hatodik stúdióalbuma megjelenése után mutatta be ezt a kisfilmet. A lemez pedig már most több mint 70 országban első helyezett lett az iTunes-on, beleértve Magyarországot is. Eközben itthon is első helyen nyitott a MAHASZ Top 40 Albumlistáján és 2014 legtöbbet streamelt DJ-je lett!

Fizikai formátumban egyébként továbbra is elérhető itt: http://www.magneoton.hu/Termek/Listen

Digitálisan itt: https://itunes.apple.com/hu/album/listen-deluxe/id924035374

Itt pedig meghallgatható az egész: http://www.deezer.com/album/9146317