Elkészült a Compact Disco első magyar nyelvű dala – premier december 4-én!

Compact Disco 2014.

„Te + én” címmel új, magyar nyelvű dalt készített a Compact Disco! A zenekar december 4-én mutatja be a számot, amely egyben a hozzá készült klip premierje is lesz.

Lotfi Begi, a zenekar producere és DJ-je szerint újabb kihívásokra volt szüksége a Compact Discónak, amely megalakulása óta, azaz az elmúlt hat évben kizárólag angol nyelven írt szöveget.

A „Te + én” egy olyan szerelmes szám, amely a korai évek Compact Disco-jának világát idézi, ezúttal magyarul. A premier december 4-én, csütörtökön reggel lesz az MR2 Petőfi Rádióban. Az új dal és klip felvezetéseként pedig egy három epizódos kisfilm is készült, mely az angol nyelvtudás fontosságáról szól.  A vicces jelenetek főszereplője Gémes Antos, a Compact Disco régi barátja, aki számos korábbi videójukban feltűnt már, például a „Sound of Our Hearts”-ban is.

Az első epizódban turistáknak segít:

A második részben pedig szerelmet vall:

Az új klipben, melyet a Studio X-ben tevékenykedő Derzsi András és Temesi Ádám készített, a zenekar tagjai és különböző szerelmespárok fognak szerepelni.
A „Te + én”-nek egyébként volt némi ideje kiforrni, hiszen az élő fellépéseken gyakran játszották Ákostól az „Indiántáncot”, melyet mindig kitörő örömmel fogadott a közönség. Ezzel a magyar nyelvű nótával pedig újabb lendületet vesznek a srácok, akiknek egyébként a magánéletében is nagy változás állt be, hiszen idén mindhárman apukák lettek, így teljesen más szemszögből nézik már a világot.

A bakui Eurovíziós Dalversenyt is megjárt együttes eddig három albumot jelentetett meg; a Magneotonnál pedig nemrég jött ki az új single, a még angol nyelvű „Ms. Right”. A koncertezést egy időre szüneteltetik, de tavasszal új színpadképpel és új műsorral fognak ismét visszatérni.

A Ms. Right egyébként meghallgatható itt:

Kiadja a Magneoton.