Alicia Keys és a U2 is színpadra lép vasárnap az MTV EMA-n

A U2 zenekar.

Vaárnap itt az MTV EMA!

Látványos koncerttel tér vissza a U2

A 2014-es MTV EMA gálán közösen áll színpadra a többszörös Grammy-díjas Alicia Keys és a nők bálványának számító énekes-dalszerző Paolo Nutini, a U2 pedig negyedik alkalommal nyújt felejthetetlen élményt a díjátadó rajongóinak. Még néhány nappal a látványos gála előtt sem lehet megtippelni, kik viszik majd haza a dicsőséget jelentő szobrocskákat, amelyekért olyan sztárok küzdenek, mint Katy Perry, Nicki Minaj, Eminem, Iggy Azaela, vagy Ariana Grande.

November 9-én elképesztő show-val érkezik az MTV EMA, amelynek az idén a szuperszexi és provokatív Nicki Minaj lesz a házigazdája – a bombázó színpadi produkciójával is garantáltan őrületbe kergeti majd a közönséget. A gálán rajra kívül fellép a skót sztár DJ, Calvin Harris, a nők bálványának számító Enriqu Iglesias, a kanadaiak táncos lábú újonca: Kiesza, a vörös hajú Ed Sheeran, és a Nickelodeon sztárja, Ariana Grande is.

Negyedszer áll a MTV EMA színpadára a világhírű ír rock zenekar, a U2, akik koncertjükkel felejthetetlenné varázsolták az 1997-es rotterdami, a 2000-es stockholmi, és a 2009-es berlini gálát is, most pedig a glasgowi Hydro Arénát készülnek felforgatni. A Bono vezette együttesnek nemrég jelent meg legújabb albuma, a Songs of Innocence, amelyről az est folyamán várhatóan több dal is felcsendül.

A többszörös Grammy-díjas énekesnő, Alicia Keys a nemzetközileg elismert énekes-dalszerző Paolo Nutinivel közösen áll színpadra – a fellépést ráadásul a népszerű MTV World Stage műsorán is viszontláthatják majd hamarosan a világ 160 országának nézői. A látványos előadás az idei EMA egyik legemlékezetesebb jelenetének ígérkezik.

Az est folyamán a résztvevők és a nézők olyan világsztárokkal találkozhatnak majd fellépőként és díjátadóként, mint a gitárlegenda Slash, a party rocker Redfoo, a holland DJ Afrojack, a legendás sorozatsztár David Hasselhoff, a nemzetközi szupermodell Jourdan Dunn, vagy épp a Total Divas reality sorozat szépséges ikrei: a The Bella Twins.

Már csak 3 napot kell aludni az idei MTV EMA gáláig, ahol olyan előadók küzdenek majd a zenecsatorna szobraiért, mint a dögös Katy Perry, a szőke bombázó Taylor Swift, a hip-hop királynő Iggy Azalea, a rapisten Eminem, a Happy előadója Pharell Williams, a tinibálvány Justin Bieber vagy épp a One Direction. Az egyes kategóriákban még két teljes napon keresztül, november 8-án, szombat 23:59-ig lehet szavazni a www.mtvema.com oldalon.

A 2014-es MTV EMA november 9-én este élőben jelentkezik a glasgow-i Hydro Arénából. A MTV mellett a VIVA TV-n is 20.00-tól a vörös szőnyeges bevonulást, 21.00-től pedig a minden eddiginél látványosabbnak ígérkező gála látható.