Király Viktorral forgat napokon belül videoklipet Magyarországon DMC, a RUN-DMC tagja!

Király Viktor.
A Running Out Of Time 2014. január 6-ától elérhető digitálisan!

Király Viktor karácsony előtt mutatta be új, sláger várományos kislemez dalát, a „Running Out Of Time”-ot

…melyet azóta már több mint 30.000 alkalommal hallgattak meg a YouTube-on, és melyet 5 hazai rádió azonnal el is kezdett játszani.

Az új tempós, ’80-as évek hangulatát idéző kislemez dal, a „Running Out Of Time” zenéjét és szövegét is Viktor egymaga írta, és producerként saját otthoni stúdiójában rögzítette a dal nagy részét. Ahogy „Fire” című slágere esetében is, ebben a dalban is részt vett társ-producerként a londoni Diamond Duggal, aki a hangszerelésben és a keverésben nyújtott segítséget Viktornak. Új dalához egy világhírű legendát, az amerikai, platinalemezes, Rock’n’Roll Hall Of Fame-be is beválasztott egykori RUN-DMC (http://youtu.be/4B_UYYPb-Gk) hip-hop csapat egyik tagját, DMC-t, azaz Darryl McDanielst, is sikerült megnyernie közreműködőnek, aki saját rapbetétjével tette teljessé a vadonatúj „Running Out Of Time” című dalt.

Ez hatalmas megtiszteltetés volt Viktor számára, ám az együttműködés itt még nem ért véget az ikonikus zenei legendával. Darryl „DMC” McDaniels a héten Budapestre érkezik, hogy Viktorral közösen promotálja az új dalt, és videoklipet is forgassanak hozzá, valamint részt vegyenek a RUN-DMC hosszú távú partnerének és szponzorának számító Adidas egy hazai eseményén. A 4 napos látogatás alatt számtalan interjún és fellépésen vesznek majd részt közösen. A videoklipet Galler András “Indián” rendezi, premierje pedig február elejére várható.

Viktor új, „Running Out Of Time” című új kislemeze január 6-tól elérhető az összes digitális zeneszolgáltató kínálatában, a King Music gondozásában:
iTunes: http://smarturl.it/VKRunningOut
Deezer: http://www.deezer.com/album/7283787
Google Play Music: http://bit.ly/1cvuMXi
Spotify: http://spoti.fi/Kv8Keg
YouTube: http://youtu.be/GmvN4xyYWqk

További információk:
Facebook: https://www.facebook.com/KiralyViktor
Twitter: https://twitter.com/kiralyviktor