This Is… Icona Pop – Életigenlő skandináv csajpop!

Icona Pop - This Is... CD borító.

Az Icona Pop új albumára rúghatják ki ezentúl otthonuk falát az izgalmas, mégis hallgatóbarát csajpop rajongói.

Két egészen különböző karakter, az alabástrombőrű Caroline Hjelt, és az afrikai származású Aino Jawo alkotja a lányduót, amit a Charli XCX-szel közös „I Love It” című partyhimnusznak köszönhetően ismert meg a világ. A dalt azóta a hazai rádiók is rongyosra játszották, és nincs olyan Y generációs illető, aki ne üvöltötte volna már torkaszakadtából valamelyik péntek esti bulin, hogy „I don’t care, I love it!”.

Az erőteljes, tartalmas lemez tele van táncolható, energikus trackekkel, munkálataiban pedig olyan zenei nagyágyúk vettek részt, mint a Cardigans tag Peter Svensson, vagy a Robyn lemezeken dolgozó Patrik Berger.

A magukat feministának valló Icona Pop tagoknak nem titkolt vágya, hogy életigenlő zenéjükkel felrázzák a zeneipar nemi beidegződéseit, és erőt adjanak a világ lányainak. Az EDM jegyekben is bővelkedő, Billboardot megjárt albumban pedig van erő bőven, ahogy azt a „We Got the World” és az „On a Roll” dalok címei is előrevetítik. 11 tracknyi instant mámor – köztük egy Tupac Shakur utalás („Girlfriend”) – teszi ellenállhatatlanná a „This Is… Icona Pop”-ot, miközben a platinalemezes duó diadalszekere tovább száguld.

A lányok nemrég elnyerték a European Boarder Breakers Awards svéd díját. Legutóbb pedig a 2013-mas MTV Europe Music Awards-on találkozhattunk az Icona Poppal, ahol nemcsak jelöltként, de fellépőként is jelen voltak.

Icona Pop – All Night

Icona Pop – Girfriend

A lemezt pedig meghallgathatod itt:
http://magneoton.mediapromocio.hu/131010171233

Vagy megvásárolhatod a Magneoton hivatalos honlapján:
http://www.magneoton.hu/Termek/This_Is_Icona_Pop

https://www.facebook.com/iconapop
www.youtube.com/IconaPop
www.twitter.com/iconapop
www.iconapop.com