Bruno Mars, a világ egyik legnagyobb énekes-sztárja november 7-én lép fel a BudapestArénában.

Bruno Mars.
A produkciónak meglepően kevés kérése van, ebből a szempontból Bruno Mars az egyik legszerényebb előadónak tűnik az elmúlt évekből.
Például budapesti szállításra sima autókat kérnek, nem limuzinokat vagy luxusautókat.
Az énekes öltözőjébe kanapén, dohányzóasztalon és tükrön kívül semmit mást nem igényeltek.
Ugyan jön velük egy szakács, de az az egész stábra főz és helyi alapanyagokból fog dolgozni, nincs előzetes étel- vagy italigényük.
A backstage-n lesz egy próbahelység is, amit gyakorlatilag üresen kérnek, tehát kizárólag a hangszerek készítik majd be a technikusok.
Ez a puritánság viszont nem jellemző a koncertre, az eddigi helyszíneken megjelent kritikák alapján jelenleg ez a show az egyik legjobb és leglátványosabb előadás a világon.
15 kamionnal érkeznek, ami szinte csak technikai felszerelést szállítja, alig hoznak mást magukkal.
A koncert alatt rengeteg effektet használnak majd, lesz köd-, pára- és füstgép is, valamint pirotechnika és konfettiágyú.
November 7-én hajnalban kezdik az építést az Arénában, 80 magyar fog segíteni benne, az utazó turnéstáb 70 fős.
A színpadon egy 9 fős kísérőzenekar lesz Bruno Mars mellett.
A jelenlegi tervek szerint Bruno Mars sajnos nagyon kevés időt fog hazánkban tölteni, csak a koncert napján érkezik és rögtön utána megy is tovább. Meglehetősen sűrű a novemberi turnérész, amit még nehezít a közelgő MTV Europe Awards illetve a rendezvény előzetes próbái is, amin az énekes is fellép majd élőben.
November 7-én, Budapesten az estét 8 óra körül Mayer Hawthorne nyitja, Bruno Mars 9 óra magasságában lép majd színpadra.
A budapesti koncerten – mint a turné többi helyszínén is – teltház lesz.